Читайте нас в соціальних мережах

У Кременці невідомі на квадроциклах знищили нове спортивне поле

П'ятниця, 30 липня 2021 17:00
На Тернопіллі любителі дрифту на квадроциклах пошкодили бейсбольне поле, до облаштування якого долучилися благодійники із-закордону.

 

Про це йдеться у дописі спільноти «Типовий Кременець».

«Працівники ліцею: "Готуємо нове спортивне поле, провели земляні роботи, засіяли траву... І тут... КВАДРОЦИКЛИ !!! Слів бракує..." Кременчани зафіксували суттєве пошкодження бейсбольного поля невідомими особами. Любителі дрифту пройшлися колесами квадроцикла по всьому спортивному полю, понівечивши покриття», — пишуть у соцмережі «Фейсбук» .

А лише в червні у цьому ж таки пабліку йшлося про те, що на спортивному полі ведуться роботи для облаштування місця, де займатиметься тутешня молодь:

"У Волинському ліцеї імені Нестора Літописця, на перекір долі, продовжуються роботи по вдосконаленню спортивної бази освітньої установи.

На базі освітньої установи понад десять років проводиться в червні чемпіонат України з бейсболу для дітей віком 10 – 12 років та кубок України – у вересні. У цих змаганнях у різні роки брали участь команди міст Києва, Рівного, Лутугіно Донецької області, Кропивницького, Сум, Луганська, Одеси, Чернівців, Львова. Тернопільщину представляли команди Івано-Пусте та Кременця. Переможці мали право виступати на чемпіонаті Європи в місті Кутно (Польща) та їхати на змагання до США. Бейсбол є в переліку видів спорту Олімпійських ігор. Даний вид спорту включений Міністерством освіти і науки України до переліку Всеукраїнської учнівської спартакіади. Дякуючи спонсорам, наші учні отримали спорядження для занять бейсболом та софтболом із шестирічного віку.

Саме люди великого серця з-за океану в черговий раз знайшли можливість допомогти українським дітям, виділивши частину таких необхідних коштів на проведення земляних та рекультиваційних робіт. Місцева організація ПМПК-9 спромоглася виконати дані роботи, за що ми їм безмежно вдячні.

Не стоять в стороні від загальної корисної справи для громади працівники ліцею – де неможливо технікою, працюємо руками", — йшлося у дописі.

Втім, як бачимо,у Кременці люди, на жаль,не вміють берегти і цінувати те, що роблять для них.

228252244_1367264657002774_8151434479106048423_n.jpg

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Василь 30.07.2021, 20:00
У Кременці так багато квадроциклів, що дуже важко визначити, хто ж познущався зі спортивного майданчика))) Чи не хочеться їх шукати?
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ