Читайте нас в соціальних мережах

Грошей не дамо, але ви тримайтеся: медик з Монастириська розповів про проблеми із виплатою зарплати

П'ятниця, 30 липня 2021 19:30
У Монастириській районній лікарні, що на Тернопільщині, виникла критична ситуація, при якій медики не отримали ковідні доплати та є затримка із виплатою заробітньої плати.

"Тернополяни" писали про дану проблему.

Не виплатили "ковідні" доплати і немає зарплати: медики у Монастириськах сидять без грошей.

Акції протесту в Монастириськах: медики перекриють національну трасу через затримку зарплатні.

Сьогодні, медик Монастириської районної лікарні Віталій Тріщук повідомив, що з приводу проблеми відбулася нарада у Чортківській РДА. 

"Був присутній на нараді в Чортківській РДА з приводу заборгованості по заробітній платі в Монастириській міській лікарні. Також там були присутні керівник нашої лікарні Віктор Лисик та міський голова Андрій Старух. Від Чортківської РДА були присутні перший заступник Демчук Михайло, заст. по гуманітарних питаннях Новінчук Степан та інші. Всі висловили глибоку стурбованість з цього приводу. Сказали, що ми молодці, що голосно заявили про себе, але акції протесту - це не дуже гарно і т.д. На моє запитання - чи може РДА допомогти нам у погашенні заборгованості, відповіли, що не можуть, але приїдуть до нас в лікарню, щоб прояснити ситуацію. Віктор Іванович Лисик зауважив, що частина коштів вже надійшла (дійсно, люди отримали сьогодні кошти за червень). Всі висловили надію, що до п'ятого числа, можливо, прийдуть решта коштів", - написав Віталій Тріщук.

За словами медика, його вирішили зробити ворогом лікарні, бунтівником, який накликає біду, а лікар тільки відстоював власну зарплату та виплати своїм колегам.

"Крім нас самих, ніхто нам не допоможе. І ще зрозумів, що я задуже делікатно висловлююсь і пишу, стараючись нікого не образити і не зачепити. Віднині я буду говорити і писати те, що вважаю за потрібне, спираючись на думку колективу, як і повинен поступати голова профспілки. А звинувачення і застереження ми вже колись проходили", - підсумував Віталій Тріщук.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ