Читайте нас в соціальних мережах

Акції протесту в Монастириськах: медики перекриють національну трасу через затримку зарплатні

Середа, 28 липня 2021 14:58
Медикам Монастириська не виплачують заробітну плату.

У зв’язку з цим медичні працівники попередили про намір організувати мирні акції протесту.

"Тернополяни" писали про це: Не виплатили "ковідні" доплати і немає зарплати: медики у Монастириськах сидять без грошей

Лікарі обіцяють протягом 5, 6, 7 серпня з 12:00 до 15:00 години провести мирну акцію протесту з вимогою виплатити заборгованість по заробітній платі, підвищення заробітної плати, недопущення скорочення медичних працівників і подальшої руйнації медицини.

Проведуть акцію протесту на автомобільному шляху національного значення Н-18 «Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль». Окрім цього можливі пікети на пішохідному переході та прилеглих територіях автошляху Н-18 біля хірургічного корпусу Монастириської міської лікарні.

Про це розповів лікар Монастириської районної лікарні Віталій Тріщук.

«Ми всі добре пам'ятаємо, як минулого року всі піарилися на медиках, дарували нам годинники, вручали нагороди, бо був «Український Ухань». Але минув рік і нас вже не потрібно, як військових і добровольців. Нехай цю ганьбу побачить уся Україна, бо знаю, що така ситуація по більшості лікувальних закладах. Але мовчати люди не хочуть, бо у всіх є сім'ї, діти, комунальні послуги. Я знаю, що наш директор робить все можливе, але не все залежить від нього. Багато чого залежить від місцевої влади і від громадськості, від журналістів, від профспілкових організацій. Далі буде...», - розповів Віталій Тріщук.

Відповідні сповіщення працівники КНП «ММЛ ММР» відправили голові Чортківської РДА Шипітку В.В. та голові Монастириської міської ради Старуху А.О.

medyky_zayava1.jpg

medyky_zayava.jpg

Додати коментар