Читайте нас в соціальних мережах

У місті на Тернопільщині ввели комендантську годину для молоді

Неділя, 25 липня 2021 12:00
В одному з міст на Тернопільщині вирішили ввести комендантську годину для молоді.

У місті Борщів, що на Тернопільщині ввели комендантську годину. Місцеві жителв після цього порівняли міського голову з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином, якого вважають диктатором.

Відповідне рішення у мережі Фейсбук опублуікував користувач Павка Корчагин.

"Кім Чин Чорт вирішив зробити у нас свою Корею. Комендантська година для молоді , це вже маразм ! Відповідальна -Пасічник. У. Автор ідеї Горб'як.Т. Діти виростуть і вже ніколи не оберуть мером такого ,,молодіжного,, дядю і таку ,,артистичну ,, тьотю . Як би ви назвали цих маразматичних правителей з другої планети ?", - написав користувач Павка Корчагин.

У рішенні виконавчого комітету Борщівської міської ради йдеться, щоб обмежити перебування малолітніх та неповноілтніх на вулиці: тим кому до 9-ти років до 21 години, тим кому до 14-ти років до 22 -ої години, і тим кому до 18-ти років до 23-ої години. Це у літній період. 

А в зимовий період: тим кому до 9-ти років до 19-ої години, тим кому до 14-ти років до 20-ої години, та тим кому до 18-ти років до 22-ої години.

Також у рішенні йдеться, щоб обмежети перебування дітей, віком до 18-ти років у закладах громадського харчування та розважадьних закладах без супроводу батьків з 22.00 ночі до 6.00 ранку.

 

 

Maria Ivaniv

Кожен із батьків є відповідальними за свої неповнолітні діти і за їх вчинки.А після 18 кожен відповідає за свої вчинки. Папа керує!То бракує ще комендантської години для дорослих!І вихід у місто не в масках а зразу у намордниках або противогазах.СУПЕР!Таких законів ще м не бачила ніде!Це історія!!!

Оксана Звіздак

Колись ми після 9 класу поступили хто куди, не могли дочекатись тієї суботи ,щоб поїхати до дому і піти в РБК або поїхати на цукровий на дискотеку. А нам було по 16, 17 років. А тепер куди та молодь має діватись. Їм і немає сенсу їхати до дому. Не те що їхати ,а повертатись до рідного Борщева сенсу немає. Агов!!! Керманичі Борщівської ОТГ згадайте себе в ці роки . В 23.00 тільки починалось життя. Не шановна " горб'ячка" задумайся.

Marina Kukurudza

Да вже чисто сунулись з розуму. В нас все супер. Все зроблено,всюди порядки тільки це сама важливе на даний момент. Цікаво дітей будуть арештовувати

Федір Казюк

За садочки, освіту, медицину, соціальний захист відповідає Уляна ПАСІЧНИК. Людина повністю деградувала тому і приймають такі рішення, а все темне керівництво на чолі з чопиком мовчить. Йдемо швидкими темпами в прірву.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

-1 #2 Павка Корчагин 25.07.2021, 18:26
Самодур вже засгошав весь Борщів.
Та ця публікація тільки вершина айсбергу.
Група називається ,,Альтернативна громада міста Боршів,, на фейсі.
Скарга
-1 #1 Аліна 25.07.2021, 14:30
Все правильно! Я б ще більше обмежила! Нема чого дітям тинятися по вулицях в такі часи!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ