Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині псевдогерой вирішив заробити на сиротах

Неділя, 18 липня 2021 15:26
В одній з громад на Тернопільщині заявили, що псевдогерой та шахрай Руслан Гетьман (Руслан Робак) збирає гроші ніби то для потреб дітей-сиріт.

У Копичинецькій ОТГ розповіли, що Руслан Гетьман, від імені благодійної організації "Братерство сиріт України" збирає гроші з жителів громади.

Натомість, керівництво громади закликає місцевих не довіряти даному персонажу. 

"Шановні жителі Копичинецької громади. Останнім часом, на нашій території збирається благодійна допомога організацією «Братерство Сиріт України» та її представником Русланом Гетьманом. Просимо звернути увагу, що ні міська рада, ні Об’єднання учасників АТО Тернопілля не можуть гарантувати добросовсність дій пана Руслана щодо збору коштів з місцевих жителів у Копичинецькій громаді", - йдеться у повідомленні Копичинецької ОТГ.

47743

Нагадаємо, майже три роки тому, Руслан Гетьман уже потрапив у гучний скандал.

Тоді, ніби то військовий з інвалідністю Руслан Гетьман (Руслан Робак) отримав гроші на житло для військових, хоча як стверджують активісти та волонтери, військовим ніколи не був та зробив собі "липові документи".

27 червня 2018 року у приміщенні Тернопільської ОДА учасники бойових дій з інвалідністю ІІ групи отримали від влади сертифікати на перерахування коштів для придбання житла на суму майже мільйон гривень. Серед колишніх бійців особливий подарунок отримав і «мирний воїн», «захисник калік, сиріт, безхатьків», «в минулому чудових снайпер» Руслан Гетьман.

Натомість, як тоді повідомив голова ГО "Тернопільські підсумки" Білан Тарас за дорученням волонтерів Складу допомоги воїнам АТО, Гетьман Руслан – брехун і ніколи волонтером не був.

"На фото зображає себе із зброєю. Насправді зброї ніколи в руках не тримав. Ховався за спинами інших бійців.  Контузію не отримував, тобто зробив собі "липові документи". Враховуючи вищевикладене, звертаємося до правоохоронних органів, в т.ч. до військової прокуратури з проханням притягнути останнього до відповідальності. Всім, хто знає цю «гниду», при зустрічі, як мінімум, дати межи очі. Щоб не прикривався людбми, які з честю та гідністю захищають Україну", - відзначив тоді Тарас Білан.

Та оскільки, Руслан Гетьман і надалі продовжує займатися збиранням грошей на сиріт, прикриваючись тим, що він ніби то військовий, то робимо висновки, що ні поліція, ні військова прокуратура так і не зробили жодних дій та висновків щодо даного псевдогероя. 

Коментарі  

+3 #2 Евгения 25.04.2023, 17:59
Фашист
Скарга
+3 #1 Любовь 18.07.2021, 16:51
Нареешті хоть хтось ще зауважив. #нацполіція як прозодить розслідування щодо незаконного проникнення в мій двір цим персонажем???
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ