Читайте нас в соціальних мережах

Брехун та ховався за спинами бійців: тернопільські волонтери підтвердили шахрайство псевдогероя Руслана Гетьмана

Понеділок, 19 листопада 2018 12:35
Волонтер та військовий з Тернопільщини Руслан Гетьман (він же Руслан Робак), який усім представляє себе як «мирний воїн», насправді виявився шахраєм, який у період військової служби брав зброю тільки для фотосесії, ховався за спинами побратимів та зробив «липові» документи з інвалідності.

Про це повідомив редакції сайту «Тернополяни» голова ГО "Тернопільські підсумки" Білан Тарас за дорученням волонтерів Складу допомоги воїнам АТО. Чоловік зазначив, що доброчинці на 90% працювали із підрозділами сектору "М", тому перевірити факти брехні на шахрайства з боку «героя» Гетьмана, для них не було значною проблемою.

 Повідомляємо, що Гетьман Руслан – брехун і ніколи волонтером не був. На фото зображає себе із зброєю. Насправді зброї ніколи в руках не тримав. Ховався за спинами інших бійців.  Контузію не отримував, тобто зробив собі "липові документи". Враховуючи вищевикладене, звертаємося до правоохоронних органів, в т.ч. до військової прокуратури з проханням притягнути останнього до відповідальності. Всім, хто знає цю «гниду», при зустрічі, як мінімум, дати межи очі. Щоб не прикривався ЛЮДЬМИ, ЯКІ З ЧЕСТЮ ТА ГІДНІСТЮ ЗАХИЩАЮТЬ УКРАЇНУ… —  йдеться у повідомленні Тараса Білана.

У зверненні також міститься прохання до бійців та волонтерів максимально поширювати інформацію про брехню горе захисника Гетьмана, щоб іншим зрадниками не кортіло прикриватися чужим ім’ям та приписувати собі досягнення справжніх захисників.

Нагадаємо, що 27 червня у приміщенні Тернопільської ОДА учасники бойових дій з інвалідністю ІІ групи отримали від влади сертифікати на перерахування коштів для придбання житла на суму майже мільйон гривень. Серед колишніх бійців особливий подарунок отримав і «мирний воїн», «захисник калік, сиріт, безхатьків», «в минулому чудових снайпер» Руслан Гетьман. Як тоді повідомляв «герой» Руслан, його списали з війська та дали другу групу інвалідності, проте чоловік понад усе прагнув повернутися на передову до побратимів.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар