Читайте нас в соціальних мережах

Стали відомі деталі вбивства 25-річного тернополянина Павла Гоцка (фото)

Понеділок, 31 травня 2021 15:04
Стали відомі попередні причини вбивства 25-річного тернополялянина Павла Гоцка. 

Нагадаємо, "Тернополяни" писали, що зранку 30 травня, на проспекті Злуки, біля місцевого супермаркету "АТБ та нічного клубу "Алюр" було знайдено тіло 25-річного чоловіка. 

У поліції вчора не повідомляли офіційної інформації, а сьогодні заявили, що це було умисне вбивство і підозрюваного затримали - ним виявився 27-річний житель Тернопільського району. 

Та журналістам 20 хвилин Тернопіль, вдалося з'ясувати обставини конфлікту, що призвело до вбивства, а також отримати висновок судово-медичного експерта. 

Отже, як розповіли друзі вбитого 25-річного Павла Гоцка, він нещодавно повернувся з Португалії, навчався у кооперативному коледжі, не мав дружини та дитини, та мав багато планів на життя. 

Того злощасного ранку, Павло разом з другом Ромою та його дівчиною пішли в магазин. 

У якийсь момент в Роми впав наувушник - компанія хлопців, що стояла неподалік засміялася - зав'язалася словесна перепалка, яка переросла у бійку. 

Павло заступився за Рому, бо в того була зломана рука. Отримав пару ударів, впав на землю і вже не встав. 

Швидку викликали правоохоронці о 04.54, і о 05.06 ранку 30 травня бригада медиків була уже на місці, та лікарі тільки констатували смерть 25-річного Павла Гоцка. 

Родичам вбитого уже надали висновок судово-медичної експертизи. 

У ньому йдеться: «Закрита краніо-спінальна травма з розривом зчленування між 1 і 2 шийними хребцями та крововиливом у стовбур головного мозку і його шлуночкову систему».

До того ж, експерт відзначив, що : «Напад із використанням тупого предмета з метою вбивства та нанесення ушкодження».

"Це було не просто вбивство, а жорстоке вбивство!наполягає швагер Тарач Фучина. Ми будемо наполягати, аби причетних до смерті Павла покарали.

Світлина з порталу 20 хвилин Тернопіль. 

Додати коментар