Читайте нас в соціальних мережах

Труп 25-річного чоловіка виявили у Тернополі біля нічного клубу "Алюр" (фото, відео)

Неділя, 30 травня 2021 20:57
У Тернополі, сьогодні, 30 травня, біля нічного клубу "Алюр" та супермаркету "АТБ" було знайдено труп 25-річного тернополянина. 

Родичі стверджують, що це було вбивство, у поліції подію поки що не коментують, але є відео з місця події. 

За даними журналістів 20 хвилин Тернопіль, сьогодні, 30 травня, близько 4-5 години ранку на проспекті Злуки, неподалік нічного клубу "Алюр" та магазину "АТБ" виявили бездиханне тіло 25-річного чоловіка. 

Медиків близько 5-ої години ранку викликали правоохоронці. Лікарі приїхали на виклик та тільки констатували смерть. За попередніми даними важко сказати, що стало причиною смерті, та на лобі померлого були два синці. 

Правоохоронці працювали до 9-ої години ранку, накрили тіло целафаном червоного кольору, який до речі залишили на місці трагедії після того, як судмедексперти забрали тіло. 

Хоча родичі померлого переконані, що це було вбивство. 

"Вони з другом вийшли з АТБ, неподалік супермаркету і була бійка. Коли ми приїхали на місце події, працювали слідчі, – говорить швагер Тарас Фучило. – Вони також говорили про бійку. Зараз проводять розтин. Ми зацікавлені знати правду і хочемо справедливого розслідування цієї справи".

У мережі з'явилося відео останніх хвилин життя 25-річного тернополянина, на якому чути крики дівчини і хлопці, які між собою розмовляють.

Чути, що говорять: "Не бий його" і "Ми його відкачаємо". 

У групі в Інстаграм "Файний Тернопіль", де опублікували відео бійки пишуть:

"На Злуки, біля АТБ та нічного клубу, після бійки помер 26-річний хлопець

Близько 5 години ранку біля нічного клубу трапилась бійка.

За нашою інформацією, в ній брали участь два хлопці і одна дівчинка, проти трьох хлопців. Після чого один з учасників впав на землю і відключився.

Лікарі "швидкої", які прибули на виклик, лише констатували смерть хлопця. За даними поліції, його звали Павло, він був 1995 року народження, проживав на тернопільському мікрорайоні "Канада".

В коментарях до відео користувачі пишуть, що померлий Павло вступився за друга.

maksymshchur

Нехай з Богом спочиває!Павло був золотою людиною,найкращим другом ,всім помагав.втикнувся за друга і помер (((

viktoria_viktoria_1616

Можливо мій друг та подрушка були неадекватні під випивші, але вони викликали швидку зразу же ... нашого друга вбили від одного удару який виблюдок бє у вісок зразу ??? Вибачте но ця тварина згниє..... сука ця людина вона дійно забрала життя хорошої людини яка в житіі нічого поганого не зробила ....

31 травня у поліції Тернополя розповіли, що затримали ймовірного вбивцю 25-річного тернополянина. 

Також, Стали відомі деталі вбивства 25-річного тернополянина Павла Гоцка (фото)

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар