Читайте нас в соціальних мережах

Традиційної святкової ходи випускників у Тернополі цьогоріч проводити не планують

П'ятниця, 07 травня 2021 17:43
Випускний у школах Тернополя буде аж у липні.

 

На цьому наголосила начальниця управління освіти і науки Тернопільської міської ради Ольга Похиляк. За її словами, випускний проведуть після того, як будуть відомі результати ЗНО. А кожен випускник, який здаватиме зовнішнє незалежне оцінювання, як відомо, до 30 червня вже отримає на свою електронну адресу лист із підсумками тестування. Проведення ж випускного заплановано на п’ятницю, 2 липня.

– Для усіх нас в Тернополі випускний – особливе свято, адже крім традиційного вручення атестатів, ми з року в рік проводили загальноміську ходу випускників. Зважаючи на той непростий час, в який ми живемо, в час пандемії коронавірусу, поки що хода не передбачається. Побачимо, як буде складатися надалі, – зауважила у коментарі  "Файному місту" Ольга Похиляк.

Вона також підмітила, що все залежатиме від рівня захворюваності на Covid-19. Тобто, остаточну відповідь на це питання дадуть, ймовірно, пізніше.

Як вже повідомляв сайт «Тернополяни», в управлінні освіти і науки ТМР розповіли, що навчання у школах Тернополя завершиться на початку червня.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ