Читайте нас в соціальних мережах

На Теребовлянщині вже поховали 24-річного виродка, якого вбили при спробі нападу на дім АТОвця

Четвер, 06 травня 2021 17:27
Днями, на Теребовлянщині поховали 24-річного Володимира Воборця, якого було вбито при спробі нападу на дім атовця у селі Глещава.

4 травня у рідному селі поховали 24-річного Володимира Воробця. 

Нагадаємо, 2 травня на Великдень, у селі Глещава, Теребовлянського району, що на Тернопільщині трапився трагічний випадок. 

24-річний житель Глищави Андрій Пекельний, у якого нещодавно завершився контракт у зоні АТО, повернувся додому і пішов у місцевий клуб. 

Там у чоловіка виник конфлікт з групою молодиків з сусіднього села Іванівка. 

Андрій пішов додому, та нападники завітали до нього - зайшли на подвір'я, почали товкти в двері та виривати ручки. 

Андрій Пекельний викликав поліцію, та вийшов на вулицю до хлопців з ножем. Як стверджують очевидці, нападник, а в даному випадку і уже смертельно травмований 24-річний Володимир Воробець підійшов ближче і сам напоровся на ніж, згодом чоловік почав тікати і стікати кров'ю. Швидка, яка приїхала на місце події тільки констатувала смерть 24-річного жителя села Іванівка Володимира Воробця. 

У селах кажуть, що це трагедія, адже обидва хлопці були хорошими та добрими і мали плани на життя - Андрій  тільки прийшов з зони АТО, де відслужив два роки за контрактом, хотів поїхати на заробітки, а Володимир грав у місцевій футбольній команді.

4 травня Володимира Воробця поховали у рідному селі. 

Цікаво, що обидва головні герої даної трагедії і загиблий Володимир Воробець і атовець Андрій Пекельний народилися 15 червня 1997 року в одному пологовому будинку. 

Нагадаємо, Тернополяни писали, що смертельна трагедія на Тернопільщині: атовець, обороняючись, вбив одного з нападників.

Далі, Аваков розповів, що буде з тернопільським атовцем, який обороняючись вбив нападника.

Та, непрофесіоналізм правоохоронців: на Тернопільщині поліція не порушила справу щодо шістьох нападників на дім атовця.

Адвокати з "OK LEGAL" беруться за справу тернопільського атовця, який при захисті випадково завдав смертельну травму нападнику.

Коментарі  

+1 #5 Lena 11.05.2021, 08:40
Хто чинить замах на життя людини й гине,потерпаючи поразку,виродок ,саме так!!! Так i треба: хто риэ яму iншому,сам у неi й впаде,був би нормальним,не прийшов би додому нападати на нього та ще привiвши 8 чоловik;a самозахист не повинен вважатись вбивством взагалi!!!
Скарга
-1 #4 Моряк 09.05.2021, 19:45
Ви, для початку навчіться правильно подавати інформацію. Три рази перечитав, перше враження що двоє померли. Так не нормативно все описуєте, що і чорт голову зламає, коли прочитає.
Скарга
+3 #3 Valen 08.05.2021, 16:00
Це який виродок написав такий заголовок??? І який редактор-виродо к таке допустив опублікувати???
Скарга
-3 #2 Галя 07.05.2021, 21:04
Людини не має вже в живих а ви столочі його виродком називаєте.
Скарга
+3 #1 Vik 06.05.2021, 19:45
Горілка
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ