Читайте нас в соціальних мережах

Під час карантину на Тернопільщини стартував відеоконкурс «Не лінуйся! Рухайся!»

Понеділок, 03 травня 2021 17:34
На Тернопільщині стартував відкритий обласний відеоконкурс «Не лінуйся! Рухайся!» під час карантину.

Триватиме він протягом місяця і завершиться 31 травня.

Ініціатор проведення конкурсу: Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Участь у заході можуть взяти усі охочі без вікових обмежень.

За словами організаторів, для участі у конкурсі слід надіслати відеоролики, які відображають активний спосіб життя на свіжому повітрі.

«Роботи мають бути авторськими. Участь у конкурсі може взяти лише один відеоролик одного автора. Організатори зберігають за собою права на оприлюднення всіх відео, надісланих на відеоконкурс, без обмеження терміну використання», - розповіли в управлінні фізичної культури і спорту Тернопільської ОДА.

Відеоролики повинні бути у цифровому форматі та відповідати вимогам:

– файл у форматі MP4 (тривалість якого 60-120 секунд);

– комп’ютерна графіка не допускаються, за винятком необхідної корекції кольору та контрасту;

– назва відеороботи повинна мати такий вигляд: Ім’я, Прізвище автора, місце проживання (вулиця, населений пункт, територіальна громада), контактна інформація повнолітнього представника (мобільний телефон, Прізвище, Ім’я).

(Наприклад: Роман Бойчук, вул. Подільська, 14, с. Байківці, Байковецька територіальна громада, представник Анна Бойчук, тел. 0941122991 ).

Відеоролики потрібно надсилати на електронну адресу: [email protected] або на сторінку: https://www.facebook.com/tr.sport.for.all/

Результати відеоконкурсу опублікують 2 червня на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у соцмережі «Фейсбук».

Переможець та призери обласного відеоконкурсу «Не лінуйся! Рухайся!» під час карантину будуть нагороджені медалями, відзнаками та сувенірною атрибутикою.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ