Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільська студентка склала новий туристичний маршрут на 30 локацій

Вівторок, 06 квітня 2021 12:45
Студентка з Тернополя Анастасія Мокра створила новий туристичний маршрут, який охоплює старовинне містечко Збараж та околиці.

За цей проект Анастасія здобула «бронзу» на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Туризм».

Маршрут включає в себе понад 30 цікавих локацій. Про це розповів історик Руслан Підставка. Він також зазначив, що маршрут впроваджуватиме в дію відділ туризму та охорони культурної спадщини Збаразької міської ради, пише «Укрінформ».

 «Для формування авторського екскурсійного маршруту «Перлина Медоборів. Історія Збаража крізь призму віків» Анастасія Мокра відібрала понад 30 найбільш привабливих у туристичному сенсі історичних, архітектурних, сакральних об’єктів та пам’яток монументального мистецтва міста. Спеціально для екскурсоводів нового маршруту вона розробила технологічну картку, де подано туристично-краєзнавчу характеристику кожного об’єкту, описано найбільш цікаві факти з історії їхнього формування, будівництва, розквіту, занепаду, відбудови й сучасного стану», – зазначив Підставка.

За його словами, науково-методична розробка туристичного маршруту допоможе екскурсоводам цікаво провести мандрівку найбільш привабливими туристичними атракціями Збаража – міста з понад 800-річною історією – та його околицями.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар