Читайте нас в соціальних мережах

Для будівництва північно-східного обходу Тернополя продовжують скуповувати земельні ділянки поблизу міста

Вівторок, 09 березня 2021 17:36
Північно-східний обхід Тернополя – автошлях І технічної категорії з 4 смугами руху, будівництво якого дозволить розвантажити вулиці обласного центру від транзитного транспорту та покращити безпеку руху.

Про це на прес-конференції щодо планів на цей рік в. о. начальника Служби автомобільних доріг в Тернопільській області Микола Довгошия.

«Він (обхід, — авт.) з’єднає населені пункти Шляхтинці та Смиківці і дві міжнародні траси М-19 та М-12. Наразі викуп земельних ділянок по цій території проведений на 51%. В Постанові Каміну передбачені кошти на завершення викупу земельних ділянок у 2021-му році», — каже Микола Довгошия.

Фінансує будівництво Європейський інвестиційний банк.

«Наступним етапом стане оголошення державних закупівель  на будівництво дороги та розв’язки на умовах Європейського інвестиційного банку. Тендери будуть міжнародними, тому замовником стане не Служба автомобільних доріг, а Укравтодор», — додає в. о. начальника Служби автомобільних доріг в Тернопільській області.

Крім того, як вже повідомляв раніше сайт «Тернополяни», в області цього річ запланували відновити більше 200 км доріг державного значення.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ