Читайте нас в соціальних мережах

Іншого виходу немає: у селі Струсів не буде об'їзду перекритого мосту на трасі "Тернопіль-Ів. Франківськ"

Середа, 10 лютого 2021 09:00
Фото: Ігор Дзвінка Фото: Ігор Дзвінка
У селі Струсів Теребовлянського району ліквідують дорогу, яку облаштували для об'їзду перекритого на ремонт мосту на дорозі державного значення Н-18 "Тернопіль-Ів. Франківськ".

Як розповів депутат Микулинецької селищної ради Ігор Дзвінка, ця дорога була спеціально прокладена для місцевих жителів. Однак, з огляду на те, що сотні автомобілів, які їздять цією трасою, почали нею користуватись, об'їзд швидко перетворився у місиво з болота.

Місцеві мешканці самотужки закупляли щебінь та намагалися покращити ситуацію, але цього виявилось недостатньо. Тоді Микулинецька селищна рада звернулася до Тернопільської ОДА, зокрема, до голови адміністрації Володимира Труша, з проханням провести терміновий поточний ремонт об'їзного шляху.

На жаль, очільник області це проігнорував. Люди вирішили перекрити об'їзд, адже через потік транспорту страждають їх будинки та паркани, на які розлітається болото. Крім цього, дітям пройти до школи чистими неможливо, так само як і решті місцевим сходити до магазину.

"Оскільки ОБЛАСНА влада САМОУСУНУЛАСЬ від вирішення проблеми розбитих місцевих доріг у Варваринцях та Струсові величезною кількістю авто зі всієї України, котрі об'їжджають закритий на ремонт міст у Струсові, НАЙБЛИЖЧИМИ ДНЯМИ ОБ'ЇЗД ЧЕРЕЗ ВУЛИЦІ СПОРТИВНА-ЗЕЛЕНА-ЗЛУКИ ДОВЕДЕТЬСЯ ЛІКВІДУВАТИ! На жаль, інакшого виходу зберегти наші дороги нема", написав у "Фейсбуці" Ігор Дзвінка.

Нагадаємо, що у селі Струсів Теребовлянського району триває капітальний ремонт аварійного мосту на дорозі державного значення Н-18. З початком робіт в смт Дружба біля заправки WOG встановили знак "Рух заборонено", обмеживши проїзд через Струсів та навколишні села усім, крім місцевих.  Решта водіїв мають об'їжджати цю ділянку через Теребовлю або Городище.

Попри заборонний знак, щодня сотні "чужих" автомобілів стали їздити через вулиці Спортивну та Зелену у Струсові, а також через ближні села Налужжя та Варваринці. Зараз це питання постало особливо гостро, адже через відлигу місцеві дороги, які і так були не в найкращому стані, перетворились у суцільну багнюку. Через це розлючені мешканці навіть готові перекрити дорогу державного значення М-19 та вийти на протест.

Детальніше про ситуацію у Струсові читайте у попередніх матеріалах:

Місцеві розлючені: на Теребовлянщині водії ігнорують заборонні знаки та нищать дороги навколишніх сіл

Закрити дорогу та поставити знак "Проїзд заборонено": на Тернопільщині жителі Струсова налаштовані категорично

На Теребовлянщині штрафують водіїв, які намагаються об'їхати перекритий міст забороненим маршрутом (фото)

У Струсові відремонтують аварійний міст, який не відновлювали півстоліття

 

148397894 3756390424428971 1907150779142729192 n

Додати коментар