Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині незаконно захопили 20 гектарів землі (фото)

Понеділок, 01 лютого 2021 19:30
У Монастириській ОТГ виявили 20 гектарів розораної землі.

"Сьогодні біля с.Задарів виявили дві розорані земельні ділянки орієнтовною площею близько 20 Га. Ділянки, які по факту обробляються є несформованими, що викликає обґрунтовані запитання щодо законності способу передачі їх у користування.

Схоже на самовільне захоплення (колишні колгоспні землі). Виявлено залишки сої.

Згідно інформації із публічної кадастрової карти, ділянки є в межах населеного пункту.

Видно, що земля оброблялася роками. Звертаю увагу на те, що кошти від легального використання земельних ділянок мають іти у дохідну частину місцевого бюджету.

Готуємо відповідне звернення до правоохоронних органів", - розповів Андрій Старух, голова Монастириської ОТГ". 

 

 

 

11

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #3 Демид 04.02.2021, 15:24
Самовільне зайняття. Писати на перевірку до Держгеокадастру . Однак сума шкоди, що завдана через самовільне зайняття 20 га - не потягне на кримінал.
Скарга
0 #2 Правда 03.02.2021, 23:01
Хочу добавити до коментаря, село Підгороднє це розсадник корупції і керує там земельний злодій Чапрак який напевно всіх і вся купив, але рано чи пізно ці грошові мішки за свої злодійства повинні відповісти, а прокуратура ловить простих неугожих, а під носом і порушено ряд кримінальних проваджень по цьому субєкту - результат ноль.
Скарга
0 #1 Правда 02.02.2021, 13:58
Розорали, але не вкрали, а там де вкрали перевіряючих не має. Наведу приклад в с. Підгороднє там вкрадено більше 25 гектарів і роздано невідомо кому і як та побудовано котеджне містечко на 2.0 гектарах ріллі. Група перевіряючих із Держгеокадастру перевіряла 2 місяці і написала такий акт що всі святі і будови не має.
Скарга

Додати коментар