Читайте нас в соціальних мережах

Замість мішені – дитина: у столиці рятують 11-річного Максима з Тернополя, якого поранили біля школи (відео)

Середа, 27 січня 2021 09:30
Медики столичного "Охматдиту" рятують життя 11-річного Максима, який дістав численні вогнестрільні поранення.

Сталося це, коли хлопчик разом зі своєю сестрою каталися на санках поблизу школи в Тернополі. Травми були схожі на опіки від петарди, передає ТСН. Згодом лікарі нарахували 42 дробинки, деякі з них травмували внутрішні органи.

"Додому прибігає дочка і кричить: "тату, в Максима щось встрілило, Максим впав. Спочатку ми не знали, що сталося, адже ніхто не міг подумати, що це – вогнепальне поранення", – пригадує той день батько хлопчика Ярослав.

Травми були схожі на опіки від петарди, але згодом лікарі нарахували понад 4 десятки дробинок, деякі з них травмували внутрішні органи.

Хлопчика доправили до столичного "Охматдиту", де його одразу ж прооперували. До 25 січня школяр перебував у реанімації, зараз він у палаті інтенсивної терапії. Стан дитини вдалося стабілізувати. Лікарі кажуть – він народився в сорочці.

Окрім Максима від пострілу постраждала ще одна дитина. 8-річному хлопчику пробило щоку, його також вже прооперували. Поліція кваліфікувала подію, як хуліганство за завдання тяжких тілесних ушкоджень. 

Правоохоронці встановили траєкторію та вікно, з якого ймовірно був здійснений постріл. Поліцейські обшукали квартиру, вилучили зброю та направили її на експертизу. Підозру ймовірному стрільцю ще не оголошували. Чоловік свою провину заперечує.

Нагадаємо, що повідомлення про вибух невідомого предмету на спортивному майданчику біля школи № 26 надійшло у поліцію близько 21 січня близько 11:00. Бригада екстреної швидкої допомоги забрала дитину у лікарню. Зараз Максим перебуває в клініці "Охматдит" у Києві.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ