Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільські поліцейські провели обшуки в квартирі «стрілка», який поранив двох дітей (відео)

Вівторок, 26 січня 2021 17:32
У Тернополі триває розслідування за фактом поранення двох школярів. Особу їх кривдника вже встановили, правоохоронці побували у нього в квартирі та виявили там зброю.

 

Нагадаємо, про вибух невідомого предмету на спортивному майданчику біля школи № 26 та про тілесні ушкодження школяра  - повідомлення такого змісту надійшло на лінію "102" близько 11-ої год. 21 січня. Під час надзвичайної події на дитячому майданчику було троє дітей - потерпілий зі своєю сестрою та ще один малолітній, який також отримав поранення щоки від невідомого металевого предмету.

Тоді на місце події негайно прибула «швидка» та поліцейські.

—  Перша версія травмування — вибух невідомого предмета, — каже начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол. Проте її спростували після висновків лікарів. Після того, як лікарі надали меддопомогу школяру стало відомо, що в тілі хлопчика знаходяться предмети схожі на дріб.

Відтак, поліцейськими був проведений первинний огляд місця вчинення злочину, були вилучені предмети та сліди вчинення злочину, та встановили експерти, що постріл був здійснений з будинку поруч. В ході огляду була встановлена траєкторія пострілу та вікно з якого, ймовірно, стріляли.

Детальніше — у сюжеті:

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар