Читайте нас в соціальних мережах

Немає транспортного сполучення: жителі Підгороднього скаржаться на перевізника

Вівторок, 12 січня 2021 19:30
На адресу Підгороднянської сільської ради надходять звернення щодо неналежного транспортного сполучення між населеними пунктами Підгороднянської об’єднаної територіальної громади та містом Тернополем.

Шановні мешканці громади! Вкотре зазначаємо, що питання перевезень, які здійснюються перевізниками у Тернопільському районі, зокрема й на території Підгороднянської об’єднаної громади, на превеликий жаль, не належать до компетенції сільської ради. Ми не є організатором перевезень на маршрутах!

Таким організатором, відповідно до пункту 4 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, що не виходять за межі району, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 року №1081, є районна державна адміністрація.

Будь-яких важелів впливу на перевізника сільська рада не має, однак в межах наданих законом повноважень та відповідно до норм чинного законодавства, вживає заходи щодо налагодження належного транспортного сполучення.

Зокрема Підгороднянська сільська рада направила відповідні звернення до Тернопільської районної державної адміністрації, як до організатора перевезень, щодо забезпечення належного транспортного автобусного сполучення між населеними пунктами Підгороднянської об’єднаної територіальної громади та містом Тернополем.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 вуйко 13.01.2021, 14:15
якщо крадуть,то чому не сидять?
Скарга
0 #1 Правда 13.01.2021, 11:38
Про, що жалітися, вибрали земельного злодія от і маєте, а скоро будете взагалі пішки ходити. Як красти людське майно то керівництво сільської ради зганяє на депутатів, а як брати відкати і лобіювати своїх перевізників за мзду то голова. Взагалі банда яка прийшла під вивіскою децентралізація це тотальні злодюги та аферисти які давним давно повинні сидіти в Чорткові, а також хочеться запитати хто призначав цю всю злодійню без погодження із громадами. Напевно децентралізація це народження місцевих князьків які під собою вже землі не чують і рахують простий народ за бидло.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ