Читайте нас в соціальних мережах

У самому центрі Тернополя жінка, незважаючи на камеру спостереження, здійснила крадіжку (відео)

П'ятниця, 18 вересня 2020 15:58
У Тернополі камера відеоспостереження, встановлена перед входом у приміщення ТМГО «Тернопільський прес-клуб», зафіксувала момент зухвалої крадіжки. Інцидент трапився сьогодні.

 

Про випадок у мережі «Фейсбук» повідомила керівник  ТМГО «Тернопільський прес-клуб»  Анжела Кардинал. Невідома жінка прийшла під офіс на вул. Качали, 3 та вкрала вазон, що ріс на сходах.

«Слів мені бракує до такого, так як встановлено відеоспостереження - публікую! Крадуть регулярно все з під офісу декор, квіти, гарбузи, різдвяні віночки... сьогодні 18.09.2020 9 ранку центр міста Качали, 3 падлюка прийшла і вкрала знов! Тепер справа за поліцією», — пише Анжела Кардинал.

На опублікованих відео видно, як немолодого віку жінка в джинсах та куртці з капюшоном приходить під «Тернопільський прес-клуб»  і вручну, разом із землею, «викопує» рослину, перекладаючи її у свій пакет, в той час як попри неї проїжджають автівки та ходять люди. Землю після цього вона прибрала, а згодом спокійно собі рушила у напрямку центру з краденим.

Керівниця «Тернопільського прес-клубу» сподівається знайти злодійку та просить друзів пошири відео, мовляв, не сила вже терпіти постійні крадіжки елементів декору, які повторюються раз-у-раз.

Додати коментар