Читайте нас в соціальних мережах

З 7 вересня у Тернополі працюватимуть школи, ресторани та транспорт, не зважаючи на червону зону (фото, відео)

П'ятниця, 04 вересня 2020 11:35
Сьогодні, 4 вересня, у Тернополі відбулося засідання оперативного штабу по боротьбі з коронавірусом.

На засіданні штабу обговорили головне питання - з 7 вересня Тернопіль потрапляє у червону зону. Яким чином має працювати транспорт, школи садочки та суб'єкти господарювання. 

Відповідно до рішення штабу, у Тернополі вирішили не забороняти роботу транспорту, та не закривати школи і садочки, а також суб'єкти господарювання. 

Представники штабу при прийнятті рішень, керувалися рішенням сесії, яке депутати приймали у серпні. 

"Рішення сесії не оскаржене, тому ми керуємося саме ним, - відзначив Сергій Надал.- З понеділка у нас має працювати громадський транспорт. Якщо хочуть бачити спецтранспорт, то немає проблем, маршрути будуть курсувати у режимі спецтранспорту, але будуть їздити по місту. Ми зберігаємо усю мережі транспорту, усі транспортні засоби будуть їздити з табличками - "Спецрейс". Також ми не закриваємо школи і садочки, вони і надалі будуть працювати у штатному режимі. Ми нікого не заставляємо йти до школи, але директори і вчителі мають забезпечити повноцінну роботу освітніх закладів. Я хочу подивитися як правоохоронці будуть штрафувати дітей, які йдуть до школи". 

 

ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ МІСЬКИЙ ОПЕРАТИВНИЙ ШТАБ ДЛЯ БОРОТЬБИ З КОРОНАВІРУСОМ

ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ МІСЬКИЙ ОПЕРАТИВНИЙ ШТАБ ДЛЯ БОРОТЬБИ З КОРОНАВІРУСОМ Powered by Restream https://restream.io/ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ МІСЬКИЙ ОПЕРАТИВНИЙ ШТАБ ДЛЯ БОРОТЬБИ З КОРОНАВІРУСОМ

Опубліковано Файне місто Пʼятниця, 4 вересня 2020 р.
ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ