Читайте нас в соціальних мережах

Через бюрократію залізничне сполучення з Ланівцями може зникнути

Четвер, 20 серпня 2020 09:30
На сьогодні у місті Ланівці, що на Тернопільщині склалася проблемна ситуація, коли через недофінансування за перевезення пільгових категорій ггромадян, місто може взагалі втратити залізничне сполучення.

У Лановецькій міській раді відбулася зустріч міського голови Романа Казновецького із представниками ВП «Тернопільська дирекція залізничних перевезень» регіональної філії «Львівської залізниці» АТ «Укрзалізниці».

Обговорювалася можливість збереження повноцінного функціонування залізничного сполучення і станції y м. Ланівці. Проблема виникла через необхідність компенсовувати пільговий проїзд населення. Як ВП «Тернопільська дирекція залізничних перевезень», так і міська рада робить все можливе для врегулювання даної проблеми і збереження залізничної станції.

Попередньо ми повідомляли, що сесією міської ради виділено із бюджету громади районному бюджету 10 000 грн, які мали бути спрямовані для відшкодування витрат, пов’язаних із пільговим перевезенням окремих категорій населення. Але до сьогодні кошти не прийняті Лановецькою районною радою.

Міська рада в рамках чинного законодавства не має можливості самостійно забезпечити відшкодування пільг, пов’язаних із пільговим перевезенням окремих категорій населення, тому звернулися до керівництва району для прийняття коштів. Сподіваємося на швидке та спільне вирішення порушеного питання.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ