Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі 26 депутатів висловили недовіру президенту (документ)

Четвер, 13 серпня 2020 17:19
Під час чергового засіданя сесії Тернопільської обласної ради депутати прийняли низку важливих питань. 

Було розглянуто та прийнято зміни до бюджету, а також інші питання, що стосуються життєдіяльності краю. 

У порядок денний було внесено питання про недовіру президенту України Володимиру Зеленському і депутати у складі 26 осіб проголосували "за". 

Зумовила таке рішення поведінка гаранта щодо ринку землі, а також підписання закону на дозвіл грального бізнесу в Україні. 

"Шановні жителі області. 11 серпня 2020 року відбулася чергова сесія Тернопільської обласної ради. До порядку денного було включено чимало політичних питань, зміни до бюджету, питання життєдіяльності області та комунальних підприємств. Фракція "Батьківщина" запропонувала до порядку денного питання заборони грального бізнесу на теренах Тернопільської області (за проголосувало 34 депутати - рішення прийнято) та питання недовіри Президенту України В. Зеленському щодо прийнятого Верховною Радою України Закону про ринок землі. Якщо місяць тому, за це питання проголосувало 22 депутати із 40-ка присутніх на сесії, то на цій сесії уже проголосувало ЗА - 26 з 39 присутніх депутатів (проєкти додаються). Дуже прикро, що частина депутатів, які ще півроку тому "йшли на барикади", захищаючи українську землю, то сьогодні безсоромно втікають із сесійної зали, а частина депутатів вже поміняли забарвлення. Деякі депутати, прислужники ОДА, при розгляді питань порядку денного витягували картки для голосування. Ці прислужники уже почали залишати ряди своїх партій і переходити в інші - сформовані та контрольовані владою політичні проєкти , щоб знову на цих виборах обдурити жителів області своїми обіцянками. Шановні краяни, будьте пильними при виборі, - повідомив Василь Деревляний, заступник голови Тернопільської обласної ради". 

 

 

Шановні жителі області. 11 серпня 2020 року відбулася чергова сесія Тернопільської обласної ради. До порядку денного...

Опубліковано Василем Деревляним Четвер, 13 серпня 2020 р.
ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ