Читайте нас в соціальних мережах

У Заліщиках жінка погрожує зоозахисникам розстріляти усіх безпритульних собак в місті

Четвер, 02 липня 2020 14:36
Мешканка м. Заліщики, Тернопільської області знімає на відео місця, де раніше жили безпритульні стерилізовані волонтерами собаки та хвалиться, що їх там немає і більше не буде.

Свої дії жінка мотивує тим, що тварини нападають на дітей. Втім, підтвердження даного факту не надає.

Крім того жінка, вистежує інших стерилізованих собак міста, телефонує та пише місцевим волонтерам (котрі фактично виконують роботу міста з гуманної регуляції чисельності безпритульних тварин), погрожуючи, що якщо ті не заберуть кудись собак - вона перестріляє їх усіх та приїде ні з ким іншим, як з мером міста Заліщики Алла Василівна Квач, повідомляє Animagus.

Куди поділись собаки з місця відзнятого на відео? Що мала жінка на увазі говорячи у іншому відео, що кожен на її місці зробив би по відношенню до цієї собаки так само, як зробила вона? На основі чого жінка погрожує волонтерам вчинити кримінальне правопорушення?

Зазначимо, жорстоке поводження та вбивство тварин передбачає відповідальність за ст. 299 Кримінального Кодексу України. В

«Вимагаємо вияснити обставини ситуації, провести із жінкою виховну бесіду та вжити усі необхідні заходи для недопущення протиправної жорстокості до тварин міста а також недопущення переслідування та погроз у бік волонтерів!», - кажуть зоозахисники.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар