Читайте нас в соціальних мережах

"Зустрічаю день народження під наглядом коронавірусу", - розповів з лікарняної палати вчитель з Тернопільщини (фото)

П'ятниця, 19 червня 2020 18:15
59-річний Ярослав Денчик, заступник директора школи із села Білозірка, Лановецького району - 17 червня святкував день народження у лікарняній палаті Лановецької районної лікарні в інфекційному відділенні. У чоловіка підтвердили діагноз коронавірус. 

"Сьогодні вперше зустрічаю свій День народження під наглядом ковіду. Настрій - побороти ковід з Божою допомогою та професіоналізмом лікарів і своєю витримкою. Дякую Вам, рідні, друзі, що вітаєте мене з ювілеєм....Щиро Ваш, Ярослав.., - написав 17 червня на власній сторінці у Фейсбук пан Ярослав".

Заступник директора Білозірської ЗОШ І - ІІІ ступенів Ярослав Денчик не може зрозуміти де заразився коронавірусом, хіба що через продукти чи підручники. 

"Де заразився важко сказати, адже весь час був вдому та вчив дітей дистанційно, - зізнається Ярослав Денчик. - Та 4 червня піднялася температура до 38,5 я викликав сімейного лікаря Манька Романа Григоровича. Мене прогледів сімейний лікар Манько , який ситуацію довів до критичної 40 градусів п'ять днів"

З 9 червня Ярослава Денчика завезли у Лановецьку районну лікарню з температурою під 40. Там чоловікові поставили діагноз коронавірус. 

17 червня чоловік відсвяткував свій 59-тий день народження у лікарняній палаті та на кисневій підтримці. 

"Зараз ніби пішло на покращення, температура четвертий день нормальна, пройшла двобічна пневмонія, йде інтенсивна боротьба із тромбованими судинами, з мене виганяють через сечовий рідини лишні, але ще дають кисневу підтримку і продовжую отримувати два надпотужних антибіотика і інше, - відзначив чоловік. - Дякую за професійність заввідділом інфекції Лановецької районної лікарні Рижак Ользі Іванівні". 

Бажаємо швидкого одужання Ярославу Денчику та довгих років життя. 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар