Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопіллі призупинили призов

Середа, 18 березня 2020 17:48
На території Тернопільської області, як і по всій Україні, на час карантину призупинили заходи з призову. Про це повідомляє служба зв’язків з громадськістю Командування Сухопутних Військ ЗС України.

 

Зокрема, під час дії карантину військкомати призупинили окремі заходи з призову на строкову військову службу на тлі ситуації з коронавірусом в Україні.

"За розпорядженням Командувача Сухопутних Військ Збройних Сил України генерал-лейтенанта Олександра Сирського військовими комісаріатами і територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки на час дії карантину призупинено заходи призову громадян на строкову військову службу, пов’язані з викликом призовників до призовних дільниць та обласних збірних пунктів, – до окремого розпорядження", - інформують у пресслужбі Сухопутних Військ ЗС України.

Натомість військові комісаріати і територіальні центри комплектування та соціальної підтримки, як вказано, мають продовжувати роботу з військово-обліковими документами та організовувати протиепідемічні заходи.

Головам призовних комісій рекомендується організовувати роботу комісій відповідно до обмежень, введених місцевими органами виконавчої влади.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ