Читайте нас в соціальних мережах

Чим дивував другий день тернопільського музфесту "Файне місто-2019"? (фоторепортаж)

Субота, 27 липня 2019 16:55
На тернопільському іподромі, що в кількох кілометрах від обласного центру, вже третій день триває музичний фестиваль «Файне місто». Сюди, за атмосферою свободи від стереотипів та повного релаксу приїхали меломани з різних куточків України та закордону.

 Незабутній настрій гарантовано кожному, хто ступить на «територію вільних людей».

– Якщо ти один раз був на фестивалі «Файне місто», то твоє серце воно вкрало раз і назавжди, — розповідає фестивальник з Києва Олексій. — Я вже третій рік поспіль приїжджаю до Тернополя з друзями, аби насолодитися музикою, набратися позитивної енергії та по-справжньому «відірватись», адже тут ти можеш бути собою і ніхто тебе не засудить, бо кожен другий тут теж трішки «того»… в хорошому сенсі.

Мар’яна та Олег теж не вперше на «Файному». Але саме цей фестиваль поєднав їхні серця.

— Вона з Рівненської області, я з Тернопільської. Зустрілись тут минулоріч і з тих пір вже не можемо один без одного. Отак, здавалось би, фестиваль… А ні, це щось значно більше, – говорить Олег.

Розваг же тут на будь-який смак — від безкоштовних до платних — безліч цікавих локацій, шість сцен, територія для ігор, занять спортом, медитацією. З «родзинок» — музей та центр науки, а також «територія можливостей» — для тих, хто хоче відчути як живеться людям з інвалідністю. А ще тут можна обніматися з перехожими, лежати просто неба, заводити нові знайомства, шукати пригоди і просто кайфувати від кожної хвилини, проведеної на фестивалі.

Вчорашній день порадував фестивальників гарною погодою та концертною програмою, де кожен зміг знайти «свою» музику. На сценах запалювали відомі гурти та артисти: Карна, Tvorchi, Элизиум, Bahroma, Epolets та хедлайнери The Hardkiss і Eskimo Callboy. Серед іншого, дивували гостей фесту і учасники  вогняного шоу "Z Show" та Led-театр "Метаноя".

Сьогоднішній день обіцяє бути ще більш цікавим, тож якщо ви досі не там, то ще є шанс зробити суботній вечір незабутнім. «Файне місто» чекає на вас!

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ