Читайте нас в соціальних мережах

У центрі Тернополя протестували проти гуманітарної окупації

П'ятниця, 28 червня 2019 16:51
Акція протесту у зв'язку з рішенням суду про відміну перейменування проспектів "Московського" та "Ватутіна" іменами "Бандери" та "Шухевича"  відбулася 26 червня в Тернополі біля пам'ятника Степану Бандері.

У заході взяла участь патріотична молодь Тернополя – представники націоналістичних організацій. Як повідомили на сторінці Молодіжного Націоналістичного Конгресу , вулиці міст не можуть носити імена вбивць українського народу.

—  Ми знову стаємо свідками двох речей: перше - що рішення українських судів змінюються відповідно до політичної обстановки; друге - що реванш вже відбувся; він не починається, а триває вже давно і зараз набирає обертів. Вчорашній удар не є таким, що впливає на ті аспекти життя, які можна "намазати на хліб". Цей удар є символічним - по наших цінностях та ідентичності, які є базовими стовпами існування України та наших національних пріоритетів. Також знову переконуємося, що українські націоналісти є першим і головним імунітетом на захисті Української держави. Зараз ми мусимо адекватно реагувати і діяти, — звернувся до присутніх керівник Тернопільського осередку МНК Микола Мисак.

Коментарі  

0 #1 Маруся 29.06.2019, 00:20
Пусть сидят в своем тэрнополи и не лезут в Киев.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ