Читайте нас в соціальних мережах

Голосистих і талановитих тернополян чекають на пісенному конкурсі

Середа, 05 вересня 2018 11:57
У Тернополі стартує другий сезон Всеукраїнського пісенного конкурсу «Караоке без кордонів Live». Участь у ньому можуть взяти усі, хто відчуває в собі потенціал, прагне виступати на великих сценах та реалізувати себе як артиста.

Організатори повідомляють, що часу на підготовку ще достатньо, а от зареєструватися потрібно вже зараз. Сам же 5-ий етап музичного конкурсу пройде 21 вересня у тернопільському РК «Максим».

— Учасники будуть поділені на дві категорії: діти та дорослі. Тож спробувати свої сили можуть охочі без будь-яких вікових обмежень. І не лише з нашого міста чи області, але й будь-якого куточку України — тут усі рівні. Кращі з них за рішенням журі пройдуть у фінал, де й визначиться головний переможець, на якого чекає чудовий подарунок, — інформують ініціатори конкурсу «Караоке без кордонів Live».

Відбірковий етап проходить в 2 тури: у першому турі конкурсу кожен з 20 учасників (10 дітей та 10 дорослих) співає пісню за власним бажанням. Після чого журі обирає трьох фіналістів у кожній категорії. В другому турі фіналісти виконують пісню «наосліп». Методом жеребкування конкурсанти обирають пісню і виконують її після невеликої підготовки. Он-лайн голосування проходить на сайті проекту, де викладаються записи виступів конкурсантів. Переможці відбіркових етапів та он-лайн голосування проходять у суперфінал «Караоке Без Кордонів Live» .

Детальна інформація за номером: 0984616662.

21502308e9332dc8a32c8bc4247f2d8236b9a659.jpeg

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ