Читайте нас в соціальних мережах

В райцентрі на Тернопільщині за 650 тис. грн. встановлять сучасний модульний туалет з інтернетом

Субота, 23 червня 2018 11:16
Вже невдовзі в райцентрі Чортків, що на Тернопільщині, з’явиться громадська вбиральня, аналогів якій в нашій області немає. Коштуватиме туалет рекордних 649 тисяч гривень, втім, він вартуватиме тих грошей.

Насамперед, високою ціна є тому, що модульна громадська вбиральня буде металевою, антивандальною та утепленою. Вона складатиметься з двох кабін, пристосованих для людей з інвалідністю та батьків з дітьми. Кожна кабіна міститиме пісуар, туалет, умивальник, дзеркало, пеленальний столик та електросушку для рук. На дверях будуть встановлені індикатори зайнятості туалету. У надзвичайних випадках відвідувачі зможуть зв’язатися з диспетчером за допомогою тривожної кнопки. Окрім основних комунікацій, до вбиральні підключать інтернет, пише видання «Наші гроші».

Щоправда, скористатися таким туалетом можна буде не безкоштовно. Заплатити за користування можна буде за допомогою купюроприймача.

Договір на поставку готової модульної громадської вбиральні з ТОВ «Проф-Стейт» підписав 11 червня Чортківський комбінат комунальних підприємств. Про це стало відомо з сайту електронних закупівель Prozorro. До слова, закупівлю проводили за переговорною процедурою, оскільки замовник двічі скасовував тендер через відсутність достатньої кількості учасників.

Дві схожі модульні вбиральню вже встановили в Івано-Франківську. Вони обійшлися місту дорожче – у 880 та 965 тис. грн.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ