Розпочнеться він 18 травня й триватиме до 20 травня у тернопільському парку імені Тараса Шевченка.
Концепція цього фестивалю запозичена зі схожих європейських фестів (як Октоберфест).
Понад десяток пивоварів будуть частувати тернополян та гостей міста духмяним пивом на будь-який вибір, а кухарі міста запропонують до нього м'ясні страви на вогні та інші закуски.
Серед учасників фестивалю – пивоварні «Калуський бровар», «Bartik Beer», «COPPER HEAD BEER WORKSHOP», «Правда», «Микуличин», «Ковчег», «Оболонь», «Опілля». Тож кожен знайде те, що йому до душі: від пляшкового розливного пива до ексклюзивного живого крафтового пива.
Місцеві шинкарі готують сюрприз для відвідувачів фестивалю, що пов’язаний з урізноманітненням страв – від справжньої етнічної української мамалиги до сучасних баварських сосисок та кренделиків.
Ті ж хто не п’є пива і байдужий до смаколиків матимуть нагоду оглянути колекцію пивних гальюн - 500 кухлів з понад 90 країн світу!
Не обійдеться свято й без виступів місцевих творчих колективів та конкурсів з призами.