Читайте нас в соціальних мережах

Тернополян зворушила виставка фото, на яких діти з інвалідністю втілювали найзаповітніші мрії (фоторепортаж)

Середа, 21 березня 2018 17:31
На 44-х фотографіях, які побачили тернополяни 20 березня в "Перемозі" на виставці світлин в рамках благодійного фотопроекту «Мрій» від БФ «Я – майбутнє України», показано діток з інвалідністю та відомих українців.

Завдяки зіркам, котрі долучилися до проекту, в житті дітей втілилася ще одна мрія – вони зазнайомилися з кумирами, які стали для малечі друзями. В одному кадрі діти та відомі особистості разом мріяли та відкривали свій світ одне одному.

Тернопіль – четверте місто України, в якому відбулося відкриття експозиції унікальних світлин за участю представників благодійного фонду.

— Фотопроект у Тернополі присвячений дівчинці з інвалідністю Ярославі Чекловій, у якої важка хвороба – вроджена спинномозкова грижа. Зараз у малечі загострились проблеми зі здоров’ям, тож усі кошти, які буде зібрано завдяки благодійній виставці, підуть на лікування Ясі. Для дівчинки танці – головне заняття в житті, якому малеча присвячує увесь вільний час. Сподіваюся, що спільними зусиллями ми допоможемо втілити в життя найбільшу мрію Ярослави – стати чемпіонкою світу з танців, — розповіла на відкритті виставки прес-секретар БФ «Я – майбутнє України» Катерина Коломієць.

Пані Катерина зазначила, що кожне фото – це особлива історія неймовірних дітей, які, не зважаючи на складні діагнози, мріють і надихають, вчать помічати та цінувати прості речі.

У Тернополі експозицію жителі міста можуть відвідати протягом десяти днів, починаючи з часу відкриття, а вартість входу становить 50 гривень. Діти можуть приходити на виставку безкоштовно.

Варто зазначити, що унікальна фотовиставка спершу мандруватиме містами України, а потім – світом. За мотивами виставки створено дитячий календар, кошти від якого будуть спрямовані на облаштування корпусу «Мрій» для реабілітації діток з інвалідністю. А місту, в якому за рахунок благочинності буде зібрано найбільше коштів, буде приисвоєно статус "Місто доброти".

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ