Читайте нас в соціальних мережах

Про красу, усмішку, духовність говорила із хворими на ДЦП Тернополя головна красуня України (фото)

П'ятниця, 09 лютого 2018 18:06
В гості до Центру реабілітації хворих дітей на ДЦП 9 лютого завітала Міс Україна 2017 Поліна Ткач, яка охоче поспілкувалась із дітками на вільні теми: мода, краса, улюблені захоплення, духовні цінності.

До бесіди з переможницею конкурсу краси Міс Україна 2017 долучилися в основному вихованки закладу, які дізналися від української красуні: як правильно доглядати за шкірою обличчя, волоссям; що потрібно для того, щоб виглядати гарною та стрункою; наскільки важливою для дівчини є щира посмішка та інше. Поліна також поділилася з дівчатками цікавими життєвими історіями та знаннями.

Мене дуже багато хто питає, як я доглядаю за собою: чи сиджу на дієтах, які засоби догляду за обличчям, волоссям, яку косметику використовую. Кожному я відповідаю, що головне для мене в жіночій красі – натуральність. Для того, щоб бути стрункою, не варто сидіти на дієтах. Треба повноцінно харчуватися, адже правильне харчування принесе вам набагато більше користі, аніж обмеження в їжі. Зустрічаються люди, які схиблені на зовнішності. Вони використовують різноманіття засобів, косметики, якщо якогось одного засобу для догляду цілком досить. На сьогоднішній день світ, звичайно, жорстокий, проте це не означає, що щирі людські цінності перестали посідати чільне місце в житті. Я от підмітила, що багато хто з вас має якесь захоплення, і навіть не одне, що не дає вам застрягнути у світі сучасних спокус, — розповіла Поліна Ткач.

Міс Україна зауважила, що прикрасою кожної дівчини є усмішка, тож усміхатися потрібно частіше. Тільки всміхатися треба щиро, адже «підробна» посмішка не розкриватиме справжніх людських почуттів.

До розмови долучилася й виконавчий директор національного комітету «Міс Україна» Ірина Копаниця, яка також завітала до приміщення Тернопільського обласного навчально-реабілітаційного центру .

Впевненість у собі - внутрішній стан людини, який мотивує нас до досягнення певних цілей та надихає на важливі речі. Виходячи цього, можна зробити висновок, що кожна людина може повністю «створити» себе з нуля. Я бачила чимало прикладів того, як певні особи досягали вершин саме завдяки великому прагненню. Тільки ми вміємо не тільки будувати себе, але й ставити перед собою певні обмеження. Якщо ви хочете справді чогось досягнути – потрібно усувати перед собою ці обмеження, — наголосила пані Ірина.

Під час бесіди дівчатка були не тільки уважними слухачками, але й хорошими співбесідницями, адже охоче долучалися до розмови з гостею: розповідали про себе – улюблені справи, книги, друзів, мрії, переживання та ставили цікаві питання Поліні.

Я дуже люблю спорт, а займаюсь я дещо не жіночим видом спорту – важкою атлетикою. З десяти років я тренуюсь і вже вийшла на професійний рівень – стала чемпіонкою України серед дітей. На сьогоднішній день мені дуже подобається важка атлетика, — поділилася вихованка центру Катерина.

Дівчинка додала, що не знає, чи займатиметься цим видом спорту в майбутньому та яких вершин прагне досягнути надалі, проте Катерина пишається вже досягнутими результатами. 

Додати коментар