Читайте нас в соціальних мережах

Забудівник території за «Березолем» попри шалений тиск зі сторони провокаторів розпочав перші роботи

Неділя, 10 грудня 2017 10:03
Забудівник території за «Березолем» розпочав підготовчі роботи до спорудження культурно-житлового центру.

Також триває процедура підготовки і до виконання інвестиційних вимог щодо покращення облаштування самого палацу культури та інших об’єктів громади.

Поруч з цим, не вщухають намагання провокаторів та деяких псевдоактивістів щодо дискредитації підприємців серед простих тернополян. Так у соціальних мережах з’явилися повідомлення про нібито залякування мешканців мікрорайону.

«Ми відкриті до діалогу, - розповідає представник забудівника. – Щодня розповідаємо людям про свої наміри та показуємо всі можливі дозвільні документи. Повірте, що перед початком техніки на будмайданчику, наші юристи та спеціалісти донесли до громадськості законність спорудження нового культурно-житлового центру. Після цього градус напруги спав і наші працівники розпочали роботи.»

Як ми вже повідомляли, на заваді стають окремі псевдоактивісти, які спеціально створюють чорний піар компанії забудовника. Робиться це з метою «вибити гроші» або ж для того, щоб «виїхати» на цій історії. Саме тому зацікавлені в скандалі особи найняли професійних провокаторів, серед яких є не лише небезпечні та агресивно налаштовані люди, а й навіть неповнолітні.

Коли з на територію заїхала перша техніка, а ці ж псевдоактивісти зрозуміли, що їх потенційні «заробітки» закінчились, так і не розпочавшись. Судячи з усього, з цієї причини у соцмережах почали з’являтися повідомлення про розбиті вікна в однієї з мешканок району. Чомусь на думку окремих дописувачів, це мали б зробити саме забудівник території за «Березолем».

«Це більше схоже на побутовий, швидше сусідський конфлікт, - продовжує представник забудівника. – Як стає зрозуміло з повідомлення у соцмережах, головним підозрюваним є місцевий житель, за яким спостерігалася схильність до наркотиків. При бажанні, його не так важко знайти і спитати про справжні причини його хуліганських дій. Але активісти, які безперестанку ходили до нас із “комерційними пропозиціями”, тепер в один голос заявили про наш слід у цьому трафунку. Можу вас запевнити, наші працівники задіяні на будівництві, а не у нічних блуканнях «Дружбою».

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+4 #4 Микола 10.12.2017, 17:00
ЧИТАЮ ЯК СТАТТЮ ТАК І КОМЕНТАРІ. ЛЮДИ ВИЙШЛИ, БО НЕ ХОЧУТЬ ТОГО БУДІВНИЦТВА. А НАВІТЬ ЯКЩО Є ЯКІСЬ ПРОВОКАТОРИ. ЯК БУДЕ ТОЙ ДІМ ВИГДЯДАТИ ЗА ПАЛАЦОМ КУЛЬТУРИ??? А ТИМ БІЛЬШЕ ПО ВСІХ ДОКУМЕНТАХ ТАМ БУДІВНИЦТВО ЗАБОРОНЕНО ЗОНА Г-4.
Скарга
-1 #3 Тетяна 10.12.2017, 15:01
Ця історія з забудовою території біля Березолю - ділянка Г-4 (територія культурного і спортивного призначення) розпочалась вже давно. Ось, н-д стаття за 30.05.2017 poglyad.te.ua/.../... яка щось прояснює.
Це нонсенс будувати біля культурно-мисте цького центру Березіль, приміщення якого є і так не повністю задіяні бездарним керівником, ЩЕ ОДИН культурно-житло вий центр (а фактично житловий будинок з підземним паркінгом).
На території культурного і спортивного призначення НЕ МОЖНА БУДУВАТИ ЖИТЛОВІ БУДИНКИ!!!!
Рішенням міської ради Тернополя НЕ ДОЗВОЛИЛИ змінити призначення території (Додаток
до рішення міської ради від 24.03.2017р. №7/14/61, пункт 22)!!!!
У грудні вже було кілька таких замовних публікаціїй із перекручуванням фактів щодо цього будівництва - все перевернули "з ніг на голову"
Скарга
-2 #2 Справедливість 10.12.2017, 12:00
Я жителька сусіднього будинку і вже всілякого надивилась. Справді є люди спортивноі зовнішності але не бачила щоб вони когось чіпали. А зявились вони тоді коли мабуть представникам забудівника набридло відбиватись від " тітушок" найнятих від наших активістів,які в балаклавах бігали по територіі та ще й похабно відповідали поліціі! Зате в газетах пишуть що по територіі холять тітушки,а паркан -тернополяни))) аж смішно! До мене прибігали активісти,але я вже не в тому віці щоб займатись і підтримувати іх брехню! Просили підписи і збирали гроші! Я сусідам казала,що знаю деяких з них давно особливо Юлю Квасницю,яка полюбляє і випити і з невідомим по ночах вештатись! чи не за Ваші кошти які ви ій віддавали!? Ще на весні і я була з Вами,але ви придивіться до цих 2 активістів і все зрозумієте..Теп ер розумію, що забудівнику дуже важко з такими сволотами мирно жити.. Якщо посидіти в інтернеті,то можна все відслідкувати-с тільки скільки намагався нам пояснити і щось зробити для наших дворів забудівник , то треба мати силу волі,щоб не реагувати на діі наших сусідів і все нам не так..
Скарга
-1 #1 Правда 10.12.2017, 11:08
Це брехня від першого і до останного слова. Документи ніхто не показує. Якщо вони і є то отримані в незаконний спосіб, і звичайно за хабарі. На території Березолю і прилеглих будинків вештаються криміналізовані "тітушки" з спортклубу Сатурн Сергія Крамара з метою залякування мешканців які проти цієї афери.

Не забудьте видалити цей коменетар... )))
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ