Читайте нас в соціальних мережах

У центрі Тернополя зруйнували дитячий майданчик задля парковки, назвавши це «благоустроєм території» (фото)

Вівторок, 27 червня 2017 14:21
Жителі новобудов, що у Тернополі на вул. Шептицького 1-1Б прокинулися вранці 23 червня від звуків спецтехніки, яка «окупувала» їхній двір. Просто на очах у людей знесли дитячий майданкик, де зовсім скоро має з’явитися паркова для автомобілів.

Про випадок написала на своїй сторінці мережі «Фейсбук» місцева мешканка Наталія Чура.

«Обуренню немає меж!!! Щоб Ви бачили, шановні тернополяни, для чого створюється ОСББ. Центр міста, новобудови по вулиці Шептицького 1-1Б. Голова ОСББ спільно з зацікавленими мешканцями будинку замовили екскаватор, вантажну машину і зруйнували дитячий майданчик, вирізали дитячу гірку, турніки. До приїзду поліції все швиденько приховали. Приїхала поліція, вона безсила в нашій країні. Голова ОСББ пояснює, що робиться благоустрій території. Відколи парковка для машин з твердим покриттям так називається? А як завтра голова вирішить собі приватний будинок вибудувати?», - пише тернополянка у соцмережі.

Крім того, додає пані Наталія, тиждень тому у дворі вищезгаданих будинків поставили великі ворота на пульті, які мають тільки власники автомобілів.

«Яким чином має заїхати швидка, чи пожежна в двір? А ті, хто немає машин має бути ущемлений у правах? Більшість квартир отримала міліція безкоштовно, ключі з рук Луценка. Значить їм все можна, а ті хто купляли квартири за власні гроші, вони ніхто? Люди десять разів подумайте перед тим як підписуватися під ОСББ. Те, що ЖЕКи нічого не роблять це ще квіточки...», - обурюється жителька вул. Шептицького.

Тим часом голова ОСББ говорить, що усе в межах закону і жодних порушень тут немає. Мовляв, мешканці вищезгаданих будинків були присутніми на зборах, на яких і прийняли рішення про «благоустрій території», забравши у дітей дитячий майданчик на користь стоянки для автомобілів.

-1340

-1341

-1342

-1343

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ