Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі вандали крадуть та нищать інформаційні таблички (Фотофакт)

П'ятниця, 21 квітня 2017 18:32
Нещодавно у парку «Топільче» відбулася акція із висаджування дерев під гаслом «Міст багато, але Файне – одне!» .

У рамках акції було висаджено шістдесят катальп. Вчора підрядник, який встановлював інформаційну таблицю повідомив у відділ благоустрою та екології управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР,  що інформаційну таблицю із щойно висадженої алеї вкрали. Чи постраждали від рук вандалів саджанці катальп наразі не відомо.

Того ж дня радник міського голови Антон Марчевський надіслав ще одне фото із «творчістю» вандалів «Файного міста»: на бульварі Тараса Шевченка, біля тристороннього годинника, невідомі фарбою розмалювали туристичний вказівник.

Головний спеціаліст відділу благоустрою та екології управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Оксана Ілліч зазначила що представник підрядника, який виготовляв дані таблиці, огляне наслідки діяльності вандалів і повідомить, чи можливо відчистити напис, не пошкодивши таблицю, чи доведеться здійснювати заміну плівки, на яку нанесена інформація. Фахівець наголошує, що роботи із заміни чи ремонту інформаційних таблиць здійснюється за кошти із бюджету, тобто – із кишень тернополян.

Відтак у відділі благоустрою та екології управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР, закликає тернополян не лише не пошкоджувати спільне майно, але й належним чином реагувати, коли ви є свідком подібного акту вандалізму.

Фото Антона Марчевського

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 р 21.04.2017, 23:33
хоч би одного писальщика колись зловили.і заплатив би за кожен напис який є в місті.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ