Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі через густий туман трапилася масштабна аварія. Є потерпілі (фотофакт)

Понеділок, 20 лютого 2017 11:52
Дорожньо-транспортна пригода за участю чотирьох автомобілів сталася сьогодні вранці на вулиці Об’їзній у Тернополі. На момент аварії, близько сьомої години, стояв густий туман, який, ймовірно, «посприяв» поганій видимості на дорозі.

За словами патрульних, які першими прибули на місце ДТП, все почалося з того, що 31-річний водій «Audi A 6» не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого транспортний засіб занесло і він виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Volkswagen Transporter».

- За декілька хвилин, автомобіль «Fiat Scudo», який рухався в напрямку вулиці Будного, допустив зіткнення з вищевказаними автомобілями. Після чого, 36-річний водій «Iveco», який рухався в тому ж напрямку, уникаючи зіткнення з ушкодженими транспортними засобами, при екстреному гальмуванні, зіткнувся з автомобілем «Volkswagen Transporte»r на зустрічній смузі, - інформують у патрульній поліції Тернополя.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Обставини події та винуватця ДТП встановлюється.

Внаслідок аварії травмувався водій «Audi A6» та пасажир автомобіля «Fiat Scudo». Їх шпиталізували до міської комунальної лікарні швидкої допомоги.

На місці ДТП утворився чималий затор. Інспектори патрульної поліції забезпечили охорону місця події. Наразі рух на цій ділянці вже відновлений.

1-76

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ