Читайте нас в соціальних мережах

У маршрутках та барах Тернополя заборонили російську попсу

Четвер, 19 травня 2016 10:38
Заборонити звучання російської музики у громадському транспорті, закладах харчування, а також у розважальних центрах та громадських місцях – таке рішення прийняли вчора на засідання виконкому міськради.

Відтак у Тернополі більше не звучатиме музика російських виконавців, які є у списку заборонених СБУ. Зокрема серед таких виконавців Кобзон, Лєпс, Газманогв тощо.

Нагадаємо з проханням заборонити звучання російської музики через «Єдину систему місцевих петицій» до міського голови Тернополя звернулися громадські активісти. За лічені дні петицію підтримало 270 тернополян.

Отож тепер  городяни можуть повідомляти про випадки звучання російської музики у громадському транспорті, закладах харчування тощо на веб-порталі «Відкрите місто». За наявності фото чи відео із підтвердженням можна звертатись безпосередньо в міськраду.

 

Коментарі  

+2 #9 Антон 22.05.2016, 12:42
ініціювали петицію не свобода,вони на таке не здатні.Це активісти з ідея нації ,молодці!Слава Нації!
Скарга
+3 #8 В шоці 21.05.2016, 12:21
Боюсь, проблеми у нас сама через таке бидло, як Ви, шановний. Де таке бачено, щоб так із жінкою розмовляли.
Давайте-но розберіть по пунктам:
1) Яке відношення має дівчина, яка закликає зайнятися чимось важливішим, ніж музика в маршрутках, до статків країни.
2) Чому вона тупа? Де проведений аналіз рівня її інтелекту? Дослідження в студію.
3) "Блядь"? Це таке щире українське слово? А ви знаєте його значення? Яке відношення воно має до дописувачки?
4) "Шлюха"? Це теж щире українське слово? Власне, ті ж питання, що і в пункті 3.
5) Яким чином висловлювання, що не варто комусь нав"язувати свої смаки почало тягнути "нас" в совок?
6) Я би ще попросила Вас пояснити значення слова "порєбрік". Оскільки тлумачення, яке видає гугл, зводить на нуль сенсове навантаження цілого вашого речення.
7) Ви висловились стосовно інтелектуальних даних дописувачки, але самі, як видно із останнього речення, не здатні навіть прочитати і осмислити елементарні речі. Ви відправляєте дописувачку слухати шансон, котрий, як вона висловилась, вона і сама не любить.
Отож, дорогий МІХА, скажіть, будьте такі ласкаві, хто ж тягне країну на дно? Адекватні люди, здатні побачити замилювання очей народу владою, люди, що закликають до реальної роботи, а не примарної, чи таке неосвічене псевдопатріотич не бидло, як ви? Відповідь, думаю, очевидна.
Скарга
+3 #7 Анрій 20.05.2016, 17:34
Юлія, "занадто" - це коли вас у громадському транспорті годують музикою, яка вам не подобається і взагалі, пропагують пісні країни, яка офіційно визнана агресором. Вдома слухайте що вашій душі завгодно. Як на мій погляд, щоб не було зайвих проблем, треба взагалі відмінити будь-яку музику в громадському транспорті. Їдуть різні люди, в когось проблеми, в когось трагедія - а тут вам веселий шансон! Кому треба музики - є плеєри та навушники.
Скарга
-5 #6 Міха 20.05.2016, 13:41
Юля, ти йобнута тупа пизда. Саме через таких ватних створінь як ти, Україна найбідніша країна в Європі. Такі тупі бляді як ти ставали перед технікою наших солдат, які їхали валити сєпарів. І саме такі шлюхи як ти продовжують тягнути нас в кацапський совок. Може твоє місце за порєбріком? Давай-давай, пиздуй, там ніхто не буде тобі заважати блатний кацапський шансон слухати.
Скарга
+2 #5 Юлія 20.05.2016, 10:45
Це вже переростає в щось більше, аніж патріотичність! Людина повинна слухати ту музику, яка ій подобається, а не ту, яку нав'язують! Можливо будуть снабжати дісками в ту маршрутку! Чи водій зобов'язаний купляти нові? Як він ціле диття слухав таку музику, то як змінити склад людини в 50-річному віці? Чого тіки не придумають непотрібного абсолютно! Ви б краще ділом зайнялися ДЛЯ людей, а не від...! Може ше службу видумайте, яка контролювати буде та в блокноти записувати, хто шо слухає!!! Сама не дуже в захваті від тоі музики, але коли вже занадто, то щанадто. Ділом займіться!!!
Скарга
+6 #4 Ігор 20.05.2016, 00:34
І на скількох сайтах ти це написало, нещастя? Думаєш від того бабла щасливішим станеш?
Скарга
-16 #3 Іцько Іцьків 19.05.2016, 18:36
Рагули упоротые и майдауны! Срала усраини!
Скарга
-15 #2 Іцько Іцьків 19.05.2016, 18:35
Гагули упоротые и майдауны! Срала усраини!
Скарга
+5 #1 Харків 19.05.2016, 15:04
ВО "Свобода" РУЛИТЬ! Геть кацапське музло! ПТН ПНХ!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ