Читайте нас в соціальних мережах

Голова Збаразької РДА вимагає у поліції покарати воїна АТО, який розпочав збір підписів за його відставку (документ)

Понеділок, 21 березня 2016 20:43
Голова Збаразької районної державної адміністрації Анатолій Качка вимагає у начальника обласної поліції покарати воїна АТО Олександра Саричева, який зареєстрував на сайті Президента петицію про відставку згаданого чиновника.

Пан Качка  вже написав відповідну заяву на ім’я Олександра Богомола. «Викладена інформація ініціатором петиції Саричев Олександр Ігорович в інтернеті стосовно мене як співучасника злочину по прикритті першого заступника Збаразької РДА Головатюка Ю. П. щодо його військового квитка та привласненню мною коштів які збирали фермери на потреби воїнів АТО є неправдивою та такою, що завдає шкоди моїй діловій репутації.»

Далі Анатолій Качка хоче, аби поліцейські дали правову оцінку ініціатору петиції та притягнули до відповідальності згідно чинного законодавства.

 

Нагадаємо, на сайті Президента України розпочався збір підписів з вимогою звільнення голови Збаразької районної державної адміністрації Анатолія Качки. Ініціатором подання є відомий на Збаражчині воїн АТО Олександр Саричев.

«Звільнити голову Збаразької районної державної адміністрації Тернопільської області Качку Анатолія Ярославовича із займаної посади, як неефективного керівника району та співучасника злочинів, - йдеться у тексті петиції. - Качка А. Я. покриває свого першого заступника Головатюка Юрія, в якого підроблений військовий квиток. Також Качка А. Я. привласнив кошти, які збирались фермерами району для потреб АТО, здійснює абсолютно провальну діяльність щодо економічного добробуту району, створення робочих місць, кадрової політики.»

Громадськість Збаразького району закликає підтримати таке починання воїна АТО. Проголосувати можна у розділі петицій на сайті Президента України.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #18 Житель Киданців 23.03.2016, 11:14
В деяких коментарях згадується село Киданці.Але ніхто не пише про що йде мова.Якщо можна поясніть.
Скарга
+12 #17 Валентина 23.03.2016, 08:15
Так Ваню,такий ми уже український народ,когось бачимо під лісом,а себе не бачимо під носом.Ті що обливали брудом нашого Юру будуть мати на совісті(якщо вона у них є),а ми будемо памятати його,як світлу і сонячну,добру і чуйну з відритою посмішко людиною,що не скажеш про інших.Тай не хизувався наш Юра на фоні виконаних робіт,а просто робив свою роботу......ВІЧ НА ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЮ!!!!!
Скарга
+2 #16 Ваня 23.03.2016, 07:34
То напевно та правда ніколи не випливе... в кожного вона своя... кожен тут заховався за ніким, розправив крила і друкує. Яку собі забажає. правду! А що? Ніхто ж не знає автора! Всі сміливі! Тільки знаєте: чомусь у нас так склалося що обсудити когось - не важливо кого, чи то вдова, чи полеглий Герой : ніхто нічим не грабує. Ні словами, ні жовчю, ні підступом своїм, ні своєю злобою... А от коли депутати після сесії пошарпалися і понабивали один одному писки - того нігде нема. Коли хтось набирається сміливості написати про мінуси у проробленій роботі місцевої влади - то за таке інакодумство- роздерти готові. Розібрали металеву аварійну конструкцію, тротуар осідає і сповзає вниз. Усі мовчать, бо то треба було розібрати. Аварійне. Та ніхто і не сперечається. Але ж доробити. Щоб той тротуар не звалився у озеро. А виходить по факту - вкрали моста! Зробили очисні. Чиїх провладних гумаків там тільки не було... Розгучномовили на всю Україну в різних ракурсах. Та вони не працюють! Досі не працюють! Виходить по факту - не раціонально використали кошти. Вже не говорю про вкрали. Запустив Юрій Володимирович проекти по відновленню спирт заводу, дитсадочків і тд. Скільки вікон поміняв та дахів. Про те мовчимо. Хто тільки не пропіарився на його справах. Навіть останній в с.Киданці Хоч би з поваги до світлої пам'яті до загиблого Героя згадали що і він приклав своєї руки до тої благої справи. Хтось десь про те читав? Я не знайшла. Тому пишіть свою правду сміливо! Ніхто ж на вас не напише заяви так як Анатолій, бо як же шукати інкогніто. І критикуйте без розбірку кого вам заманеться. Хто зводить наклепи і так невідомо... А ті праведні будуть і далі розбазарювати наш район за наші ж коштиплатників податків...
Скарга
+7 #15 Ваня 23.03.2016, 07:18
То напевно та правда ніколи не випливе... в кожного вона своя... кожен тут заховався за ніким, розправив крила і друкує. Яку собі забажає. А що? Ніхто ж не знає автора! Всі сміливі! Тільки знаєте: чомусь у нас так склалося що обсудити когось - не важлива кого, чи то вдова, чи полеглих Герой : ніхто нічим не грабує. Ні словами, ні жовчю, ні підступом своїм, ні своєю З тобою... А от коли депутати після сесії поводилися і понабивали один одному писки - того не. Коли хтось набирається сміливості написати про мінуси у проробленій роботі місцевої влади - то за таке інакодумство- роздерти готові. Розібрали металеву аварійну конструкцію, тротуар осідає і сповзає вниз. Усі замовкають, бо то треба було розібрати. Аварійне. Он сперечаюся. Але ж доробити. Щоб той тротуар не звалився у озеро. Я виходить по факту - вкрали моста! Зробили очисні. Чиїх провладних гумаків там тільки не було... Розмістили на всю Україну. Я не працюють! Досі не працюють! Виходить по факту - не раціонально використали кошти. Вже не говорю про вкрали. Запустив Юрій Володимирович проекти по відновленню спирт заводу, дитсадочків і тд. Скільки вікон поміняв та дахів. Про те мовчимо. Хто там тільки не сфотографувався . Навіть останній в с.Киданці Хоч би з поваги до світлої пам'яті до загиблого Героя згадали що і він приклав своєї руки до тої благої справи. Хтось десь про те читав? Я не знайшла. Тому пишіть свою правду сміливо! Ніхто ж на вас не напише заяви, бо як же шукати інкогніто. І критикуйте без розбірку кого вам заманеться. Хто зводить наклепи і так невідомо... А ті праведні будуть і далі розбазарювати наш район за наші ж кошти платників податків...
Скарга
+1 #14 Ваня 23.03.2016, 06:42
Та чому ж? З чого взяли що Олександра ніхто не підтримує?
Скарга
-12 #13 Валя 22.03.2016, 20:42
А в чому проблема люди? Ви не хотіли щоб виплили факти? Публікуєте, обливаєте брудом людину, агітуєте людей проти нього, а він буде тихенько сидіти...Він так не має права й думати? А робити тим більше? Чому? Бо ви не так планували? Я згідна з тим що все треба вивести на чисту воду. Пише заяву - значить не має що скривати. Логічно
Скарга
-3 #12 оля 22.03.2016, 20:27
Зараз усі люди у Україні мріють про мир, визволення Надії та усіх полонених! А ті "сміливі" зайнялись публікаціями. Не думаючи про те що обливають брудом не лише Качку, Барну...але й память про Горайського, бо багато хто не згідний з цими публікаціями. Не хочеться щоб память про героя була повязана з плітками, наклепами, образами... А все ж таки хочеться щоб у нашого Збаразького Героя память про нього була СВІТЛОЮ!
Скарга
+8 #11 Grim 22.03.2016, 18:03
Sho Kachka . Mihav Goraiskui. teper mihae Saruchev - ne po lydsku. poletuh tu oi jak daleko......
Скарга
+5 #10 Збаражанка 22.03.2016, 17:52
Тарасе,Богдане, схаменіться.... .. Саричев ніколи не ховався за ваші спини,разом з Устимом був на майдані,разом з Горайським воював і воює на сході,а вам тільки б поливати брудом як не Саричева то Горайського. А самі мабуть сидите десь за кордоном і переховуєтесь,к ритикувати ви мастаки і на всіх сайтах одночасно....Не соромно???????? ????
Скарга
-6 #9 Тарас 22.03.2016, 17:34
У публікаціях проти Качки А.Я. пишуть нібито від громадскості, а якже справжня громадскість? Витерти їй память, чи як? Добре памятаю ті часи після революції гідності як саме громадкість Збаража виступала проти призначення Горайського. Підтвердити це може навіть сам Тягнибок, який був у Збаражі і заспокоював людей словами : це тимчасове призначення, він виконає умови майдану- звільнить регіоналів з РДА.І якщо Горайський цих умов не виконав - з якого дива громадскість його підтримувала? Ці умови виконав Качка і тут на тобі громадскість проти нього? Кому ви це хочете вбити в голову?
Скарга
+4 #8 Овен 22.03.2016, 17:04
А де підтримка Олександра збаразькими атовцями,майдан івцями,волонтер ами? Чи у нас Героів люблять тільки мертвих?
Скарга
-13 #7 Андрій 22.03.2016, 11:24
У Збаражі прекрасно знають про "команду" авторитетів які не полишають спробу позбутися "незручного" Качки хто це питання піднімає і хто за цим стоїть. Тільки шкода, що бійці попадають під їх вплив, сьогодні це Саричев на жаль - брехун, вчора це був Юра Горайський якого "вони" скерували на схід для чистої води піару... Бандити хочуть до влади...
Скарга
-19 #6 Богдан 22.03.2016, 10:22
Цей самий Саричев писав пів року тому, що мер Збаража розікрав мільйони. Тепер мовчить про цю свою брехню.
Якщо він збрехав про Полікровського, то чому йому вірити за Качку? Не можна прикриватися статусом учасника АТО у своїх політичних іграх!
Скарга
+9 #5 Тоня 22.03.2016, 10:15
Ой Качка полетиш ти на передову.
Скарга
+13 #4 Патріот 22.03.2016, 00:01
Цікаво, яка в цієї бидлоти може бути ділова репутація?!!!!
Скарга
+14 #3 Збаражанка 2 21.03.2016, 23:55
А підпис який! Більший ніж сама заява. Підпис великий, а розум малий. Точно як в качки.
Скарга
+14 #2 Патріот 21.03.2016, 22:55
Що тут можна сказати:-Сцикун ,він і в Африці сцикун! Знову вся Україна побачить "героїзм" Качки і його команди. Я думаю що після цієї заяви, пернатому лишаться дві дороги,або в АТО на передову,або в Новики в криївку. СЛАВА УКРАЇНІ! СМЕРТЬ гнидам!
Скарга
+19 #1 Микола 21.03.2016, 21:10
Потрібно також розпочати збір підписів за відставку Степана Барни, який взяв на посаду Качку, тому що Барна є першопричиною всіх ганебних справ Качки.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ