Читайте нас в соціальних мережах

Наталія Горайська: «Я не дозволила Барні підходити близько до тіла мого чоловіка, тому що він лицемір і злодій!»

Понеділок, 14 березня 2016 11:06
Мужній вчинок цієї жінки побачила та ще досі обговорює не Тернопілля, але ледь по всій Україні.

Наталія Горайська прогнала із зустрічі тіла свого, загиблого на війні, чоловіка Юрія голову ОДА Степана Барну і керівника Збаразької РДА Анатолія Качку.

Вона не дозволила зробити черговий піар людям, які попередньо намагалися очорнити та оббрехати її чоловіка.

На жаль, посадовці так і не змогли дати відповіді щодо ситуації на збаразькому кільці.

Сьогодні минуло девять днів з часу трагічної смерті Юрія Горайського. Пані Наталя у ексклюзивному інтерв’ю «Тернополянам» пояснила, що ж спонукало її, до того непублічну особу, піти на такий крок. Вдова розповіла про стосунки свого чоловіка з Степаном Барною та його командою.

Розпочала Наталя Горайська з розповіді про свого чоловіка.  

- Мій чоловік (як би це пафосно не звучало) - найкращий!, - розпочала пані Наталя. - Патріот, та козак в душі. Він підкорив мене своїм благородством. Для мене він завжди був лицарем, вищим від всіх – порядність, суміш доброти і сили, чоловіча впертість та благородство. Він мене захоплював, з такими людьми жити не просто, адже, на скільки вони благородні – на стільки й імпульсивні. Він був гордим, високим в своїх намірах, думки в нього були чисті. Він ніколи не тримав зла і не ображався, дуже легко сходився з людьми. Умів нівелювати сварки між товаришами. У людях бачив тільки гарне, дуже хороша людина. Багато читав, особливо нашу історію, починаючи з трипільської культури. Його цікавила земля, де він народився і живе. Багато розповідав дітям про Батьківщину. Він себе ототожнював з Україною. Також був обізнаним на різні теми: зброя; все що стосується військової справи; тактики; стратегії; війни, що відбувалися у світі -  аналізував все це. Хоча в армії він не служив, але відколи ми разом завжди вивчав цю тему.

В свій час він працював в російській фірмі в Києві, хоча він прекрасно володів російською, але принципово спілкувався зі всіма росіянами українською, говорив їм, що вони москалі, що вони повинні вчити українську мову, адже, працюють на Україні. Усі 20 років спільного життя, він був, якщо можна так сказати, справжнім бандерівцем.

«Його робота говорила сама за себе!»

- Зі всіма позитивними рисами пан Юрій у 2014 році пішов у політику. Ви обговорювали у сім’ї такий його крок?

- Звісно обговорювали. Ми знали, що достатку воно нам не принесе. Юра хотів дійсно щось зробити, (і може виглядати, що я так захищаю свого чоловіка) але він хотів зробити для свого міста щось гарне, безкорисливо. Він попередив всіх, що на цій посаді, якщо йому будуть давати якісь накази з якими він не згідний, протизаконні - він їх виконувати не буде. Дозволяв собі відмовляти всьому, що для району не було вигідним.

Юра ніколи не хотів бути бюрократом чи державним службовцем. Він не планував йти на цю посаду, але громада попросила його виконувати цей обов’язок. Все відбулося дуже швидко і не було змоги довго все обдумувати. Йому запропонували, а за декілька днів він вже проходив консультацію в обласного голови, пішла процедура співбесід, подачі документів і т. д.

Зізнаюся, він не знав, що йому робити, коли він прийшов на цю роботу. Просто взяв і почав дивитися, що треба там, а що там. Вчитися йому допомагали заступники, допомагали всі керівники відділів. Він нікого не виганяв з роботи, не ставив своїх людей на посади.

Та і його реальна робота говорила сама за себе. Він боровся за рівні дороги; за садочки та школи, міняв там вікна домовлявся з виробником за найдешевші ціни, щоб якісні вікна виходили втричі дешевше, ніж рахувала попередня влада рік перед тим. Він переймався, наприклад, за будинок культури, чи як всі школи перевести на індивідуальне опалення.

По-трохи вчився, та за 11 місяців не реально осягнути весь район, всюди потрапити, все промоніторити. Але всі люди, що до нього зверталися, з будь-якого села, з будь-якого садочку чи школи - не відмовляв в допомозі нікому. Якшо була проблема, то вони її вирішували, намагалися скоротити витрати, які не приносили доходу, щоб не викидати гроші на вітер.

- Розповідав Юрій про спілкування з вищим керівництвом, чи були конфлікти?

- Коли працював головою адміністрації, проблем з керівництвом в нього не було зовсім.  Юра не мав зв’язків в державній службі, ніхто спину йому не прикривав, але й ніяких палок в колеса не ставив. На скільки я пам’ятаю, з тодішнім головою ОДА Олегом Сиротюком і його заступником Іваном Крисаком  - проблем в спілкуванні, в роботі абсолютно ніяких не було.

Проблеми виникли, коли деякі люди лобіювали просування певних елементів на керівні посади. Наприклад, на посаду головного лікаря нашої районної лікарні. Тоді, Юра в дуже грубій формі відмовив, сказав, що такого не буде! Тобто, не професійні люди не будуть очолювати лікарню чи будь-який інший орган. Через це конфлікт виник з нинішнім керівництвом.

«Барна вимагав призначити «свого» головлікаря і мій чоловік послав його у грубій формі дуже далеко!»

- Чи можете розповісти про стосунки Юрія Горайського зі Степаном Барною?

- Я не знаю, чи повинна це говорити, чи ні! Мабуть - ні, але після того, як ім’я мого чоловіка було спаплюжено, то я маю моральне право розповісти! Барна дозволив собі приїхати на зустріч тіла мого чоловіка. Він знав хто це такий, він знав ставлення чоловіка до нього. І це не через те, що його звільнили, а через те, що п. Барна в телефонній розмові з моїм чоловіком просовував своїх непрофесійних людей на певні посади. І коли мій чоловік в грубій формі (всім близьким до влади людям це відомо) послав його дуже далеко, то, відповідно, це вже був конфлікт інтересів. Це було до того як п. Барна став головою облдержадміністрації, а був ще нардепом. На той час вони вже не спілкувалися, тому, що Юра не погоджувався на те, щоб будь-кого просували на будь-які посади. Йому намагалися просунути заступника, зовсім не професійну, бездарну людину. Потім відбулася ситуація з головним лікарем.

Юра нікуди не ставив своїх людей. Якщо потрібно було ставити кудись керівника, він питався в людей, котрі там працюють, кого би вони хотіли бачити на цій посаді, дивилися на історію людини, біографію, хто вона і чого досягла.

gorayska14 03 16

- Тобто, нерозуміння між Горайським та Барною почалося ще до приходу останнього на посаду голови ОДА.

- Коли п. Барна став головою ОДА, він повинен був звільнити Юру з роботи, тому що це його право і кожен очільник ставить своїх людей по районах. Це не є виборча посада - це представники президента, які будуть дотримуватися лінії президента.  Але приїхали члени громади просити, щоб Барна залишив мого чоловіка на посаді. Сказали, що їм підходить така людина як Горайський і вони хочуть,  щоб він залишився. П. Барна вислухав і сказав, що вони це врахують. Після цього відбувалися ще певні переговори.

Щоб делікатно пояснити, чому мені ця людина (Степан Барна, - авт.) неприємна, наведу приклад: одного разу на прийом до губернатора викликалися голова районної ради, голова адміністрації. Вони очікували цілий день в прийомній, щоб їх впустили. Мабуть, варто зазначити, що тогочасний керівник райради, людина старшого віку, в якого болять ноги,  від ранку до вечора сиділи і чекали на прийом (це чиновники вищого рівня, району очікували коли їх приймуть). Тобто, були такі моменти приниження , коли п. Барна показав своє відношення до людей.

Юрі зі сторони п. Степана було обіцяно, що його кандидатура і кандидатура п. Качки буде подана в адміністрацію президента для проходження співбесіди. Тобто, дві людини повинні були їхати і проходити співбесіду.

У результаті, Юру на співбесіду не випустили. А поїхати мій чоловік не зміг тому, що для того, щоб покинути область йому потрібен дозвіл голови обласної адміністрації. Такого дозволу йому надано не було - це єдина претензія, причина, чому я казала тоді на збаразькому кільці, що не хочу і ноги його бачити. Але це показує нам, що це брехлива і лицемірна людина, адже він міг просто відмовити, сказати, що ти мені не підходиш, в мене зовсім інші плани роботи , ти не такого типу працівник який буде виконувати мої всі доручення, я тебе звільняю. Все чесно в очі сказати і на тому кінець.

«Його мучило, чому люди можуть себе так поводити і це їм сходить з рук»

- Варто уточнити, чому ж, на вашу думку, Барна злодій і лицемір?

- У мене як в звичайного, простого громадянина, є претензії до голови ОДА. Я не згідна з поведінкою теперішньої влади. Та у суд подати не можу. Я не можу вимагати там справедливості, тому, що для того, щоб подавати в суд потрібні докази. А щоб мати докази, треба мати документи, де написано, що вони крадуть і скільки вони крадуть. Цього мати ми не будемо, адже,  це все гарно прикрито, гарно розписано і завуальовано. Але, як звичайний громадянин в демократичній країні, можу сказати, що всі звичайні люди знають на скільки знахабніла ця влада в період війни. У період, коли старенькі бабусі приносять останній шматок мила, долучаються, допомагають військовим чим можуть! В такий тяжкий час, коли немає грошей, треба економити, вони дозволяють собі красти в таких розмірах. Робити по району, наприклад, по нашому, певний благоустрій чи робити певні блага людей значно завищеним коштом, що воно не виправдовує себе. Ми не доведемо, що вони вкрали гроші, але ми знаємо чітко скільки це коштує, і ми знаєм за скільки це можна зробити. Через це в мене претензія.

Я б хотіла, щоб ця фраза десь прозвучала - я не хотіла дозволити п. Барні підходити близько до тіла мого чоловіка, тому, що він лицемір та злодій!

- Як пережив ваш чоловік звільнення і як ставився до того, що відбувається?

- Через звільнення Юра не переживав. Навіть якби його не звільнили, йому б важко було працювати з таким обласним головою. Він не виконував би його завдань. Мій чоловік ніколи б не переступив через закон. Він не страждав через те, що його звільнили, його тільки мучило, чому люди себе можуть так поводити і це їм сходить з рук.

- Корупції ще ніхто досі ніхто не викорінив. Були, напевне, випадки коли і пану Юрію пропонували хабарі чи відкати?

-Він не приймав нічого взагалі. Йому пропонували хабарі неодноразово, але це було категорично. Був випадок, я не буду озвучувати імен, коли до нього прийшли з подібною пропозицією. Він вигнав ту людину. З тією людиною не вітався, згодом, і всіх попередив про такий прикрий випадок. Не приймав навіть цукерки чи шоколадки, не святкував своє день народження, не приймав подарунків, заборонив будь-які святкування на роботі, казав, що в такий період - це абсолютно не припустимо! Їздив на своїй приватній машині і заправляв її своїм бензином, беручи гроші з власних заощаджень! При офіційній зарплаті голови РДА у 2000 гривень, людина, яка немає власних збережень, яка немає певних досягнень - не може йти чесно працювати на цю роботу, тому, що їй потрібно красти для того, щоб за щось прожити, вижити.

продовження інтерв'ю читайте пізніше...

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

-2 #47 збаражанка 10.04.2016, 19:47
прочитайте уважно iнтервю вдови...це ж вона каже що покiйний був бандерiвцем тобто нацiоналiст впродовж 20 рокiв ...щось не чула про такого нацiоналiста... з 90 рокiв серед збаразьких такогоа не було... героiв багато ...не один юра ...збаражчина це що тiльки ви...багато збаражан iншоi думки . i.це ви брехун .та..обовязково посповiдайтесь ... а я ходжу не тiльки у великий пiст...що думаете ваш коментар не без лукавства...лук авите небайдужий ... лукавите...
Скарга
+1 #46 Небайдужий 06.04.2016, 10:42
Не вважаю за потрібне сперечатись з Вами!Бачу, що немає сенсу))) Хай ніхто ніколи не відчуває такого болю, як вдова Юрія Володимировича! І мені абсолютно байдуже, що такі "близькі до націоналізму" як Ви про це думаєте! Вся Збаражчина сказала свою думку про свого героя!!! Дякую всім за це щиро!
А заздрісникам і брехунам раджу піти до святої сповіді у Великий Піст!
Скарга
-5 #45 збаражанка 28.03.2016, 11:13
що це за мужнiсть...обзи вати злодiями без доказiв...а покiйного який далекий був вiд нацiоналiзму бандерiвцем ...це i е пiар...бажання слави... високоi думки про себе та надмiрна оцiнка своеi особистостi .чому родичi других героiв це не позволяють собi такого...а тому що там е щирiсть нема лукавства а вдова юри вдаеться до такого лицемiрства...о гидно ...проте час покаже хто е хто...
Скарга
+3 #44 Небайдужий 28.03.2016, 10:16
Чому піар?Хіба ви знаєте моє ім'я?І чому брехунів?Кого я захищаю?Я просто віддаю шану людині,яка захищала мене, мою родину, мою Батьківщину!!!( як і Вашу) Якщо огидно - не читайте! Просто помоліться за Його душу!А коментарі якраз Ваші немудрі, тим більше з помилками)))А вдова - мужня дружина Героя Збаражчини! Терпіння їй і сили!
Скарга
-6 #43 збаражанка 27.03.2016, 19:33
це менi вас шкода ...що ви так захищаете брехунiв...а мене жалiти не треба ...я iсторiю як своеi родини так i украiни знаю добре ...я за спiвчуття родинi тiльки не пiар ...бо вже аж забагато...прос то огидно читати вдовине iнтервю та вашi немудрi коментарi ...всiм .героям украiни слава...
Скарга
+4 #42 Небайдужий 26.03.2016, 23:55
Мені Вас шкода...І родину шкода...Але бачу Ви так нічого не почерпнули з історії свого роду ((((
А про Юрія Горайського можу сказати одне:вічна слава і пам'ять!!!А родині - щирі співчуття...
Скарга
-6 #41 збаражанка 25.03.2016, 21:34
я нiкому не заздрю i такоi риси характеру не володiю як ненависть...та й нiкого не критикую ...треба бути справедливим до своiх не тiльки друзiв але й до опонентiв та поважати думку i позицiю iнших...моя родина досить потерпiла вiд советiв..у 1945 роцi моi три дядьки загинули за украiну в лавах упа ...2 iз них були членами оун . мали вищу освiту ...iх знищило нквд на львiвщинi а родину вiдправили в сибiр ...тiльки моя мама уникла сибiу так як була замужем та мала iнше прiзвiще...апов ажати iлюбити людей якi брешуть я не можу ...горайський загинув звичайно за нас усiх але вдову використовують збанкрутiлi полiтики та пiдбрiхувачi типу вас..героi усi хто загинув за украiну...не тiльки юра горайський ...слава героям ...
Скарга
+5 #40 Небайдужий 25.03.2016, 19:41
Це Ви себе назвали...Шкода , що Ви так нічого і не зрозуміли...Він боронив і Вас, і Вашу сім'ю, коли всі "патріоти" (такі як Ви) відсиджувалися в теплих хатах чи владних кабінетах...Оце найголовніший доказ!!!Хоча тим, хто хоч раз спілкувався з Горайським, ніякі докази не потрібні...А критикувати завжди найлегше, тому не дивно, що Ви це робите...Навчіт ься любити замість ненавидіти і заздрити!!! А Горайський - ГЕРОЙ!!!І ніхто і ніщо цього не змінить!!!
Скарга
-4 #39 збаражанка 24.03.2016, 12:56
якi злочини...
Скарга
-7 #38 збаражанка 24.03.2016, 12:31
не хотiла уже коментувати...а ле якщо поеiйний бандерiвець.як говорить вдова ...то як пояснити факт у 2008 роцi проведення розважального заходу за участю цирку шапiто коли на майданi франка вiдзначали чергову рiчницю голодомору у кафе явiр власником якого був покiйний юрiй...бандерiв цi свято шанують цю трагiчну дату та нiяких розважальних заходiв не проводять ...то нехай панi говорить правду ...а овну орисi спиртовику та небайдужому не пiдбрiхуйте ...та не коментуйте всякi гадостi iншим коли iх не знаете ...це вже говорить про вас як не позитивних людей...людцi ...
Скарга
+7 #37 Небайдужий 23.03.2016, 14:41
Юрій Горайський - герой! Так жив, так і загинув.... НІКОЛИ, чуєте НІКОЛИ б не опустився до низості брати хабарі чи влаштовувати когось з комерційною метою. Не говоріть того, чого не можете довести. Про те, що не доведете знаю точно, оскільки знайомі були особисто!!!
Для дружини був коханим найдорожчим чоловіком! НІХТО не має права осуджувати цю мужню жінку!!! НІХТО!!!!! А тим більше згадувати батьків, братів, сестер, що абсолютно не має відношення ні до статті, ні до діяльності Юрія Володимировича! СЛАВА ГЕРОЮ ЗБАРАЖА!!!!І вічна пам'ять!!!
Скарга
-10 #36 Ірина 16.03.2016, 13:28
Бидлом нормально, а стадом не влаштовує? а по суті відповісти нема чого? Шкода.. Я заголовок статті прочитала, і обов"язково врахую Ваші поради та побажання, але Ви спочатку прочитайте по буквах та вивчіть прізвище людини, щоб не писати його з помилками, хоча б з поваги до загиблого героя, бо якось не гарно виходить (((
Скарга
+11 #35 Орися 16.03.2016, 12:52
Ого , вже і людей стадом обзиваємо, та нехай, ви повинні прочитати заголовок до статті під якою пишете коментарі і яка тема для обговорення, а ви і Боднар вплутуєте і статки інших людей, про тодвійні стандарти мови і бути не може, не знаю чому ту іншу людину не поставили директором попередні керівники РДА, а пів року зобовязали виконувати обов*язки, що на їхню думку вона не заслужила, ще до головування Горальського? якщо вже залишили в спокої сім*ю Горальських, то вже великий +. А про наболіле відкривайте свою групу, сторінку, чи ще щось і там розказуйте все , що завгодно, але не під статею про загиблого героя!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
Скарга
-12 #34 Ірина 16.03.2016, 12:25
Окрім того, з якого посту ви взяли, що збаражанка захищає сьогоднішніх керівників? Я такого щось не знайшла. А от у Вас подвійні стандарти - як зараз конкурси проводяться в адміністрації, то керівництво, мабуть, все вирішує одноосібно, комісії слова не дають, а як пані Боднар, то відношення до прийому кандидатів на роботу жодного не має, все вирішує комісія, а вона ні при чому? Як же так?
Скарга
-12 #33 Ірина 16.03.2016, 12:12
Орисю, а як же коментрарі про бидло і дупу в когось на столі? Це не бруд? Чи цього не помічаємо? Накинулись стадом на людину за те, що її думка відрізняється від Вашої? Осуджуєте її в той же час, коли кричите, що вона осуджувати не має права? Дуже по-дорослому. Хоча вона в жодному коментарі не написала жодного поганого слова про покійного. Я теж жителька району, і була на похороні, але тому, що цей чоловік загинув на війні, а не через те, яким він був головою адміністрації. Для мене, людини, що не має відношення ні до політики, ні до державної служби, час головування Горайського нічим, ні добрим, ні поганим, не відрізнявся від часів головування інших людей. Пікійному хай земля буде пухом, а Ви поважайте думку інших, щоб інші поважали Вашу думку.
Скарга
-9 #32 збаражанка 16.03.2016, 10:29
я претендувала на вакантне місце у цій установі, де так ревно керує п.Боднар, але мені було відкрито сказано, що комісію, яка повинна була приймати рішення було попереджено, що працювати керівник мені не дасть, та "виживе" з роботи, і це підтвердили усі працівники центру. І не правда, що не було кандидатів на місце директора цієї установи, була людина, що відповідала усім вимогам, яку поважали і працівники, і сім'ї, з якими там працюють, та яка успішно виконувала обов'язки директора шість місяців, але вона не влаштовувала тодішню заступницю п.Горайського. Ось так. Зараз мова вже не про Горайського чи його дружину, а про те, що наболіло, про те, що той, хто знає як воно все робиться з середини, не вірить в слова.
Скарга
+11 #31 Орися 16.03.2016, 08:42
ну знаєте, вже думала більше не вступати в розмову,але ж не можу, Збаражанко, дайте вже спокій жінці Юри Володимировича, чого ви в неї хочете, в людини напевно серце кричить і розривається від болю, а ви про піар говорити, ви жне знаєте, що коїться в неї на душі, як її важко. А ви тут зі своїми коментарами обливаєте брудом всю сім*ю, якщо ви говорите, що проти покійного нічого проти не маєте, то чому кажете що вдова говорить неправду? Наталя в політику ніколи не лізла, а тільки підтримувала чоловіка, як і кожна з нас би так зробила, а хто за ким стоїть час покаже, а за ким стоїте ви, читаю коментарі інших людей все нормально, а від вас йде тільки бруд, негатив, відкопуєте хто зна що, чіпаєте батьків, друзів родини, саму вдову, дай Боже, щоб вона не читала цих коментарів, а то через таких як ви може виникнути ненависть до всіх, її і так важко, а ви...
Скарга
+13 #30 Cвітлана Миколаївна 16.03.2016, 07:55
Збаражанка,а ти хто така щоб осуджувати поведінку дружини Юри???Ти яке моральне право на це маєш???Вона втратила чоловіка,тому має повне право розставити всі крапки над "і",показати людям всю "доблесть"тих хто керує районом та областю.Провчит и бодай так цю гниль,яка дорвалась до влади....
Скарга
-11 #29 збаражанка 15.03.2016, 23:57
сиволами збаража е не тiльки юра а ..багато попередникiв наших краян якi боролися з ворогами нашого народу ...клячкiвський .белiнський .всi оунiвцi . вояки упа .сiчовi .стрiльцi.героi небесноi сотнi.iншi вояки ато .треба памятати про них всiх а нез величувати тiльки одного ...за полтавку незнаю а я палки в колеса нiколи н1кому не вкладала.та я знаю що вони всi загинули за краще життя всiх украiнцiв..засу джую поведiнку дружини юри...а його душу нехай господь оселить в своiм царствi...
Скарга
-13 #28 збаражанка 15.03.2016, 23:08
то з такими як ви людьми не треба вступати вполемiку... i таким патрiотам грiш цiна в базарний день...якi тiльки надягають вишиванку та називають себе патрiотом ...щоби отримати для себе девiденти...
Скарга
-10 #27 збаражанка 15.03.2016, 22:56
хочу орисi сказати що я покiйного не осуджую ...але пiаритися вдовi не треба ...всiм вiдомо хто за цим стоiть...якщо в жалобi то не треба кричати на весь свiт що барна та качка сякi ..такi молитися за його душу та дбати про дiтей треба ,...
Скарга
+14 #26 Овен 15.03.2016, 22:55
Не буду на порожні балачки,знаю такі як"збаражанки і полтавки",завжд и пхають палки в колеса тім хто йде попереду,чи це чорна заздрість чи самоутвердитись за рахунок інших? Хочу нагадати:на гербі Збаража зображєний славний лицар Юрій(Георгій)По бідоносець,що поборов змія.Юра Горайський загинув як воін,захищаючі свій народ,і він став символом Збаража! І не вам його судити бо він вже стоіть перед божим судом і навряд чи напрощання з вами прийде стільки людей, скільки прийшло до Юри.А це показник підсумок його життевого шляху.І хай смерть такоі чудовоі людини не стане причиною сварок і взаємних образ.А краще помолімось за його світлу душу і будуймо разом майбутнє.
Ф
Скарга
-7 #25 збаражанка 15.03.2016, 22:15
а спиртовику певне попала кiстка з панського стола ...та я не подруга качки ...але не можна говорити що бiле е чорне а чорне то бiле ...та й не треба лукавити...цiка во чи ти що зробив для украiни ...
Скарга
+12 #24 Патріот 15.03.2016, 22:00
Пані Орися! Повірте тут не має з ким вступати в полеміку. Бог таким збаражанкам і т.п. суддя і час розставить все на місця!
Скарга
-10 #23 збаражанка 15.03.2016, 21:59
патрiот тiльки невiдомо чого нехай турбуеться про себе який вiн християнин... а я сама перед богом буду вiдповiдати за своi вчинки ...а овну скажу .. кожен думае в мiру своеi розпущеностi ..дуракiв багато але не всi разом ходять....
Скарга
+15 #22 Орися 15.03.2016, 21:51
Люди , схаменіться,жін ка втратила чоловіка, діти батька, а ви , полтавко, дорікаєте їй тим, що вона вихваляє свого покійного чоловіка? Так для неї він найкращий, бо він її чоловік, батько її донечок, він пішов в АТО , щоб такі як ви, як я сиділи в теплих хатах, чи не боїтеся гріха, коли судите інших. Ви дивіться на свою вілу і не судіть дітей по вчинках батьків. Зараз мова не йде про Василишина, він не керує областю як Барна, він не керує районом, як Качка.Якщо знаєте за комісії, Полтавко, та конкурси при керуванні Юрія Володимировича, то напишіть. Загальні фрази кидати можуть всі, при інших керівниках були тарифи не спору, а от тут ви глибоко помиляєтеся, можливо ви самі давали хабара раз так достеменно знаєте про конкурси, тож не приховуйте, якщо про всіх, то давайте і про вас. Особисто я немала змоги близько познайомитися з панею Наталею, але судити її лише за вживане слово "пацани" смішно, вперше чую, щоб це слово показувало аж інтелектуальний розвиток людини. Боронь Боже опинитися на її місці, та цікаво як би ви, Збаражанко, і ви ,Полтавко ,повели себе? Кого б ви звинувачували, чи не забагато ви берете на себе, чи не боїтеся гріха, адже ми всі під Богом ходимо, а чи знаєте ви що зараз робиться в адміністрації, як проходять зараз конкурси на призначення працівників,ні? Тоді зверніться туди нехай вам розкаже керівництво, яке ви так захищаєте. Сором!!!!!!!! Ганьба!!!!!!!
Скарга
+13 #21 Овен 15.03.2016, 21:26
Шановна Збаражанка,напи ши краще,чи не зимно в дупу на столі,в одного з колишніх очильників Збаража?
Скарга
-11 #20 збаражанка 15.03.2016, 20:44
нiкого жаба не душить..але чому барна злодiй а василишин прекрасний чоловiк...таку вiллу побудував певне на зарплату ...
Скарга
+9 #19 Патріот 15.03.2016, 20:03
Бачу другий день посту збаражанка почала не погано.
Скарга
+14 #18 Спиртовик 15.03.2016, 20:00
Збаражанко, перед тим як писати різні байки,поїдьте в Зарубинці і спитайте ,як людям жилося коли керівником спиртзаводу був Василишин Р.П. і як їм стало "краще жити", коли його змінили "громадські діячі" на посаді.Ви би краще підписалися "подруга громадських діячів качки і ко."(довго писати, зате більш реалістичніше).
PS. До речі, я думаю жителям Збаражчини було б дуже цікаво почитати інтерв'ю цих громадських діячів про їх здобутки, особливо щодо захисту нас від москалів.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ