Фуршетний стіл з горілкою, коньяком і вином накрили, як кажуть, «не відходячи від каси», одразу у кабінеті 532. Бракувало тільки пива. Про таку подію у житті керманичів області та медійників відзвітувалися у соцмережах працівники наукової ресторації «Кафедра».
Вручаючи нагороди, очільник облради Василь Хомінець. Зокрема, зазначив: «Ваша місія дуже відповідальна – адже щодня і щохвилини, у будні та свята Ви доносите до глядачів та слухачів найсвіжіші новини про життя краю, забезпечуючи мовлення в ефірі, працюючи на розвиток свободи слова та демократії. Бажаю Вам постійного професійного зростання та вдосконалення, реалізації усіх задумів та планів, нових звершень та здобутків та завжди чистого ефіру. Міцного здоров’я, добра та мирного неба Вам та Вашим родинам!».
Кращим працівникам Василь Хомінець вручив грамоти обласної ради та відзнаки «Подяка голови Тернопільської обласної ради».
Грамоти також вручив голова ОДА Степан Барна, відзначив кращих працівників і представник Національної ради з питань телебачення і радіомовлення України Михайло Зубик.
Та повернемося до головного у будь-якій події. Допоки Василь Хомінець і Степан Барна виголошували святкові вітання, кабінетом 532 розповсюджувалися аромати фуршету: найсмачніші корзиночки, «шпажчи», канапочки, яблучка, виноградик. Все це не давало спокою всім присутнім. Після короткої офіційної частини всі приступили до головного – фуршету.
http://ternopoliany.te.ua/zhittya/11102-vchora-o-15-ii-hodyni-v-adminbudivli-oblrady-rady-vidbuvsia-furshet-z-horilkoiu-koniakom-ta-vynom-fotoreportazh#sigProId843a2ccaa1
фото з сторінки Світлани Шуляр-Сороколіт
Коментарі