Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі хочуть встановити стенди з безкоштовними парасольками

Понеділок, 02 листопада 2015 15:53
Тернополянин Олександр Біловус пропонує встановити в місті спеціальні стенди з парасольками, якими могли б скористатися люди в дощову погоду. В світі така практика досить поширена, тож, цілком можливо, вважає автор ініціативи, що й у Файному місті такий проект приживеться.

Свій проект під назвою «Вільний парасоль» Олександр Біловус запропонував на сайті idea.te.ua. Згідно задуму, людина, яка скористалася парасолькою зможе залишити її в такому ж спеціально обладнаному місці десь неподалік. Для початку пропонується реалізовувати проект в центральній частині міста – на зупинках громадського транспорту, поблизу закладів харчування, торгових закладів та магазинів тощо.

- Учасниками акції могли би стати: міська влада; громадські організації; приватні підприємці. Останнє стосується тих, хто хотів би таким чином здійснити рекламу свого закладу, не просто розміщуючи стенд із парасольками біля свого ресторану чи магазину, а виставляти там парасолі із нанесеними логотипами чи назвою закладу. Це також би працювало як прекрасний засіб проти крадіжок. Адже якщо на парасольці будуть 2-3 логотипи закладів, підприємств, а також назва акції «Вільний парасоль для загального користування в межах міста», навряд чи хтось забере його собі, - переконаний автор оригінальної ідеї.

Аби проект втілили у життя, за нього можна проголосувати безпосередньо на сайті громадської організації «Центр інноваційних ідей». Для цього потрібно поставити лайк через свій акаунт з будь-яких соціальних мереж.

Коментарі  

+3 #1 ольга 02.11.2015, 21:14
Ідея хороша але не для наших людейю Звичайно порядних людей більшеб але знайдеться бидло, яке вкраде або понівечитьті парасольки.Дивл ячись як воно харкає на землю,кидає окурки - важко повірити ,що не вкраде.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ