Читайте нас в соціальних мережах

Солістці тернопільського гурту "Фіра" глядачі "Х-Фактору" аплодували стоячи (ВІДЕО)

Понеділок, 26 жовтня 2015 18:31
Солістці тернопільського гурту «Фіра» Ірен під час виступу на останньому кастингу в шоу «Х-Фактор» довелось «віддуватися» за всю свою групу – вона співала лише в супроводі фортепіано, а хлопці вболівали за неї за лаштунками. Та із своїм завданням вокалістка справилась на «відмінно».

На сцені «Х-Фактору» вона виконала пісню Квітки Цісик «Де ти тепер?» і наставник гуртів Андрій Хливнюк схвально відгукнувся про її виступ. Гучними оплесками стоячи проводжав тернополянку і весь зал, який в один голос вигукував тренеру шоу, що виконання солістки «Фіри» їм сподобалось.

Сама Ірен зізнається, що їй пощастило більше, аніж іншим учасником талант-шоу, адже тут пона відчуває підтримку не лише своїх друзів з колективу, але й чоловіка, який теж є учасником «Фіри». Разом долати труднощі набагато простіше.

- Пісня, яка мені дісталася, нахлинула на мене давні спогади, коли ми з моїм майбутнім чоловіком ще тільки зустрічались. Він мені дарував червоне яблуко замість квітів, ми не ходили в кафе на каву. Але це були дуже особливі стосунки, - з посмішкою згадує вокаліста «Фіри».

А от чи потрапив тернопільський колектив до числа щасливчиків, які виступатимуть в прямих ефірах «Х-Фактору» стане відомо вже наступного тижня. Саме тоді Андрій Хливнюк разом з іншими тренерами проекту оголосять свої команди.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ