Як повідомили в Міністерстві оборони України, відтепер продукція, яка постачається за державними контрактами для військових, проходитиме перевірки також у лабораторіях цього відомства.
Відповідний меморандум про співпрацю підписано між ДОТ та Держпродспоживслужбою.
«Цього року ДОТ вже посилив роботу у напрямі підвищення якості продуктів харчування. Особливу увагу приділено групам товарів, що є найбільш вразливими до можливих маніпуляцій, зокрема молочній продукції. Наступним етапом стануть обов’язкові лабораторні дослідження ковбасних виробів», – зазначив виконавчий директор ДОТ Андрій Созанський.
Розгалужена лабораторна мережа відомства функціонує в кожному регіоні України та проводить дослідження харчових продуктів на відповідність показникам безпечності.