Читайте нас в соціальних мережах

Вперше у День захисників та захисниць в Україні відбудеться загальнонаціональна хвилина мовчання

Середа, 27 вересня 2023 11:11
1 жовтня, у День захисників і захисниць, по всій країні відбудеться масштабна хвилина мовчання в пам'ять про всіх загиблих воїнів.

Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський.

"Цієї неділі вперше вся Україна на хвилину зупиниться, щоб мовчанням вшанувати подвиг наших людей, які загинули, захищаючи нашу державу та українців. Хай це стане нашою новою традицією.

9:00. Неділя. 1 жовтня. Центральні площі та вулиці українських міст. Хвилина шани. Хвилина мовчання. Та вічність памʼяті про наших полеглих захисників і захисниць", – йдеться у дописі глави держави у Facebook.

Нагадаємо, Верховна Рада ухвалила законопроєкт, яким офіційно встановила нові дати трьох святкових днів. Тепер Різдво відзначатимуть 25 грудня, замість 7 січня, День Української Державності – 15 липня, замість 28, День захисників і захисниць України – 1 жовтня, замість 14-го.


Коментарі  

0 #1 albert 27.09.2023, 18:30
Нажаль, всі прогнози про перемогу не справдилися. Про обіцянки Зеленського взагалі говорити немає сенсу. Хвилина мовчання - зайве нагадування про те, яким чином влада ставиться до громадян, військових тощо. Поки вся стратегія Міноборони й ОП призвела тільки до збільшення втрат.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ