Читайте нас в соціальних мережах

Скільки грошей від початку війни втратив одіозний олігарх з Тернопільщини?

Середа, 11 травня 2022 13:29
Війна, яку розпочала росія в Україні, завдає колосальних збитків економіці нашої країни. Навіть впливові бізнесмени втрачають свої статки через неможливість роботи бізнесу в надскладних умовах. Уродженець Тернопільщини Дмитро Фірташ, якого чекає екстрадиція до США, вже зазнав мільярдних втрат.

 

Зокрема, лише через руйнування газової інфраструктури збитки склали близько 1,5 мільярда гривень, пояснює керівник з корпоративних комунікацій Group DF Олег Арестархов.

"Крім того, з міркувань безпеки в перші тижні війни ми зупинили усі наші азотні заводи, а діяльність порту "Ніка-Тера" у Миколаєві заблокована. Також наші об'єкти зазнають ракетних обстрілів. Нині важко оцінювати збитки, які ростуть кожен день. Впевнений, що це колосальні суми, мільярди гривень", - пояснює він.

Позаяк, захищаючи свою власність від російської агресії, деякі олігархи виділяють кошти на потреби армії та гуманітарну допомогу й публічно заявляють про це. Допомагає Україні і Дмитро Фірташ, який уже не один рік перебуває за кордоном. Він перерахував 308 мільйонів гривень в основному на гуманітарні потреби, повідомили DW у прес-службі компанії Group DF.

До слова, наприкінці минулого року одіозний олігарх потрапив на 10-те місце рейтингу найбагатших українців. Тоді його статки оцінювали у $1,71 млрд., хоч за рік він втратив 16% своїх активів.

Коментарі  

+1 #1 Правда 11.05.2022, 23:13
Все потрібно у злодія забрати, а не писати і його жаліти. Цей пройдисвіт обібрав простих людей, а гроші які нібито перечислені на армію це гроші з кишень простих Українців.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ