Читайте нас в соціальних мережах

Дзюдоїст з Тернополя Артем Маківка – бронзовий призер всеукраїнського турніру

Понеділок, 18 грудня 2023 14:11
Бронзовим призером Всеукраїнського турніру з дзюдо «Кубок Новатора-2023» пам’яті Юрія Жижанова став тернополянин Артем Маківка.

Всеукраїнський турнір з дзюдо серед юнаків та дівчат 2007-2009 р.н. та молодших пам’яті президента СК «Новатор»  Юрія Жижанова тривав протягом кількох днів у Хмельницькому.

Учасниками змагань стали представники з 22 областей України. Команду Тернопільської області представили вихованці Тернопільської КДЮСШ №2 імені Юрія Горайського та Федерації самбо/дзюдо Тернопілля.

За словами тренера спортсменів Віталія Гнатишина, у деяких вагових категоріях змагалось понад 40 учасників, тому боротьба під час турніру була досить запеклою і рівень суперництва – високим.

Найкраще з тернополян виступив серед Артем Маківка (студент Фахового коледжу економіки, права та інформаційних технологій ЗУНУ), який, змагаючись серед кадетів, виборов бронзу у ваговій категорії 90 кг.

"Гідно боролись Устим Басан у вазі 81 кг, Артур Яєчник у вазі до 73 кг, які є студентами ВСП «ФКЕПІТ» ЗУНУ, Вікторія Дузняк у вазі до 57 кг - учениця Тернопільської ЗОШ №19, - наголосив Віталій Гнатишин

Організаторами заходу виступили Олексій Жижанов та партнери з СК «Новатор».

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар