Читайте нас в соціальних мережах

Юні тернополяни виступили на міжнародному турнірі з боксу під прапором 105 окремої бригади ТРО (фото)

П'ятниця, 01 грудня 2023 21:00
Змагання «Княжий Град-2023» проходили серед юнаків, юніорів та молоді у місті Володимир (Волинська область) відбувалися на підтримку військових ЗСУ.

Участь у них взяли майже 300 боксерів з Львівської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Волинської областей, команди із польських Хелму і Замості та з болгарського міста Святий Влас.

За словами тренера тернопільської команди Івана Александрівського вихованці спортивного клубу 2007-2013 років гідно виступили у своїх вагових категоріях, з призовими місцями повернулися додому. Але найбільшою честю для них було перед боєм та після тримати в руках прапор з підписами тернопільських бійців з передової.

"Щоб заохотити юних патріотів та подякувати їм за підтримку військовослужбовці бригади вручили адресну подяку з побажаннями нових перемог у навчанні та спорті. Майбутнє України за вами дорогі наші друзі. Захисники борються сьогодні на полі бою, щоб ви мали змогу вчитися та здобувати нові знання. Будьте дисциплінованими, ввічливими, такими, щоб вами пишалися ваші батьки, учителі, військовослужбовці які боронять Україну від ворога, Для нас це найбільша честь мати сильне, розумне, вольове покоління, яке знає як здобувається перемога, зазначили під час зустрічі з вихованцями спортивного клубу", - відзначив Юрій Кульпа, пресофіцер. 

 

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ