Читайте нас в соціальних мережах

У національної збірної України проблеми з призначенням головного тренера

Четвер, 11 травня 2023 18:04
Коли з’явиться новий головний тренер української національної збірної з футболу – невідомо.

Перший матч кваліфікаційного турніру до Євро-2024 проти англійської збірної можна охарактеризувати як один з найнезадовільніших результатів для української національної команди за все її існування: протягом усього поєдинку не було зареєстровано жодного удару в сторону воріт суперника.

Наступні матчі збірної України заплановані на червень проти Північної Македонії (16-го) та Мальти (19-го). Щоб зробити перегляд матчів ще цікавішим можна уклавши парі на фаворита гри. Беттори радять робити ставки на тотал, аби зірвати більший куш. Дізнатись, що таке тотал та як укладається парі на тотал можна за посиланням – https://bookmaker-ratings.lv/ru/wiki/stavki-na-totaly/.

Наразі у всіх постає питає: чи буде в збірної України головний тренер? В УАФ заявили, що вирішили домовитися з Ребровим. Президент Асоціації Андрій Павелко заявив, що у них є запасні варіанти, якщо домовленості з колишнім тренером «Динамо» не відбудеться.

Як повідомляє видання Sportarena, 9-го серпня 2021 року Українська асоціація футболу повідомила, що не планує пролонговувати контракт із Андрієм Шевченком та його тренерською командою.

Через 9 днів після цього УАФ оголосила про призначення в. о. головного тренера української збірної Олександра Петракова. Тож дев'ять днів в національної команди не було наставника.

Рівно через три місяці, 18-го листопада 2021 року, Асоціація змінила «в.о.» Петракова і призначила його головним тренером збірної України. У стані «виконуючим обов’язки» він тренував національну команду 92 дні.

Контракт Петракова дійшов до кінця 30-го грудня 2022 року. 12-го січня Українська асоціація футболу повідомила про остаточне розірвання домовленостей з тренером. Отже, положення Петракова було незрозумілим протягом двох тижнів.

28-го лютого Асоціація повідомила, що призначає Руслана Ротаня в. о. головного тренера української команди. Тож 47 днів в національних футболістів не було номінального наставника.

Наразі УАФ не призначила нового головного наставника збірної України. Тобто формально у збірної з футболу немає головного наставника вже 118 днів. З 16 ігор, проведених збірною за цей період, у 8 іграх команда не мала повноцінного головного тренера.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ