Читайте нас в соціальних мережах

Переможцями чемпіонату України з біатлону серед юнаків та дівчат стали спортсмени з Тернопільщини (ФОТО)

Понеділок, 19 грудня 2022 14:55
Чемпіонат України з біатлону серед юнаків та дівчат триває у Яворові на Львівщині.

Змагання проходять на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру НКСІУ.

Високі результати на чемпіонаті уже встигли продемонструвати спортсмени з Тернопільщини. Це вихованці Тернопільської обласної ДЮСШ з біатлону, ДЮСШ-«ОЛІМП» Великоберезовицької громади та Школи вищої спортивної майстерності, повідомляють Тернополяни.

Чемпіоном в індивідуальній гонці серед молодших юнаків, яка відбулася сьогодні, 19 грудня, став вихованець ТО ДЮСШ з біатлону Тарас Тарасюк (тренери Василь Тарасюк, Людмила Сагайдак, Назарій Бурик).

«Бронзову» нагороду в індивідуальній гонці у цій же групі здобув учень ДЮСШ-«ОЛІМП» Максим Підручний (тренери Михайло Кручовий, Ольга Підручна, Назарій Бурик).

Напередодні впевнену перемогу у спринті в групі «старші дівчата» здобула вихованка ШВСМ Тетяна Тарасюк (тренери Людмила Сагайдак, Назарій Бурик). «Бронзову» нагороду завоювала сестра спортсменки – Ірина Тарасюк (ШВСМ, тренери Василь Тарасюк, Назарій Бурик).

Ще одну нагороду – «срібну» серед молодших юнаків у спринті виборов біатлоніст Тарас Тарасюк. Високе п’яте місце – посів Максим Підручний. Сьомим фінішував учень ТО ДЮСШ з біатлону Костянтин Марценюк (тренер Ігор Починок).

Також до десятки найкращих потрапили учні ТО ДЮСШ з біатлону Артур Марченко (тренери Назарій Бурик, Тетяна Бурик) та Олена Доценко (тренер Ігор Починок). Обидва спортсмени посіли 9 місце.

У зв’язку з повномасштабним вторгненням рф до України, перед спортсменами і тренерами постали нові виклики щодо тренувального процесу та підготовки до змагань. Проте, незважаючи на усі труднощі, спортсмени Тернопільської області зуміли себе проявити та успішно стартували у новому сезоні.

«Початком сезону – задоволені, але ще всі змагання попереду. На чемпіонаті присутні тренери, тому спортсмени відчувають хорошу підтримку, отримують поради та настанови. Приємно відзначити, що наша Тернопільська обласна ДЮСШ з біатлону розвивається, а також налагоджена хороша командна робота. Тому впевнено працюємо задля нових здобутків і перемог», - поділився з «Тернополянами» старший тренер з біатлону Тернопільської області Назарій Бурик.

Тісна співпраця налагоджена між навчальними закладами і тренерськими колективами ТО ДЮСШ з біатлону і ДЮСШ-«ОЛІМП».

«Високі досягнення спортсменів – це результати клопіткої і багаторічної праці самих дітей, тренерів і батьківської підтримки. Відділення біатлону у нашій ДЮСШ – нове, тому хочемо розвивати його і залучати до тренувань ще більше дітей. Надіємося на тісну співпрацю з селищною радою і збільшення тренерського колективу у відділені «біатлону», - розповів тренер-викладач, директор ДЮСШ-«ОЛІМП» Михайло Кручовий.

Джерело: Тернополяни

 

 tarasuk_taras.jpgtarasyk_tanya.jpg

Pidruchnii_maksym19.jpg

Pidruchnii_maksym.jpg

Pidruchnii_maksym2.jpg

 Pidruchnii_maksym31.jpg

tarasyk_tanya2.jpg

tarasuk_333.jpg

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ