Читайте нас в соціальних мережах

Понад дві сотні найперспективніших боксерів з’їхалися до Тернополя на чемпіонат (фоторепортаж)

Понеділок, 24 січня 2022 21:07
Чемпіонат України з боксу-2022 серед чоловіків та жінок до 22-х років сьогодні стартував у Тернополі.

Кращі боксери України на декілька днів прибули до Файного міста, аби поборотися за перемогу й можливість взяти участь у Чемпіонаті Європи з боксу. Змагатимуться спортсмени на двох рингах у ТРЦ «Подоляни». Для участі в чемпіонаті зареєструвалися 145 чоловіків та 60 жінок.

Сьогодні, у перший день, відбулася урочиста церемонія відкриття змагань та перші поєдинки. Про це «Тернополянам» розповів очільник Федерації боксу Тернопільської області Євген Степанов.

– Чемпіонат України з боксу-2022 серед чоловіків та жінок до 22-х років є підготовкою до нового олімпійського циклу. Це змагання дуже високого рівня, які популяризують спорт на Тернопільщині, адже до нас з’їхалися представники усіх областей України. Чемпіонат продемонструє, наскільки ми спроможні організувати таке масштабне дійство. Це великий досвід для спортсменів, тренерського та суддівського складу. Судять змагання кваліфіковані судді національної, міжнародної категорій. Переможці отримають нагоду поїхати на Чемпіонат Європи з боксу, який відбудеться у березні-квітні цього року, якщо планам не завадить коронавірус,  зазначив Євген Степанов.

Фінальні поєдинки Чемпіонату України з боксу-2022 серед чоловіків та жінок до 22-х років відбудуться у неділю, 30 січня.  

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ